Steve Bing  s-a sinucis în mod dramatic, aruncându-se de la etajul 27 al clădirii unde locuia, iar unul dintre moștenitării lui e chiar fiul actriței Liz Hurley. Bărbatul nu a vrut inițial să-l recunoască,  spunând că el și actrița nu au avut o relație exclusivă, dar testul ADN a dovedit că este fiul lui. Mai mult,  bunicul de pe linia paternă, doctorul Peter Bing,  l-a renegat și nu a vrut să-I dea niciun ban din averea familiei. Bunicul a făcut tot ce i-a stat în putință să se asigure că nepotul său Damian, în vârstă de 18 ani, fiul actriței Liz Hurley, nu va pune mâna pe niciun ban din averea sa. În anii 80, când și-a făcut testamentul, a stipulat în act că la moștenire vor avea dreptul doar nepoții născuți într-un mariaj și crescuți de copiii lui.

fiul lui Liz Hurley a castigat in justitie dreptul la mostenireSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Drept urmare, tatăl lui Steve, Peter Bing, a încercat  să-I taie, anul trecut,  veniturile lui Damian și dreptul la moștenirea averii familiei, spunând că „nu este nepotul meu”.

Steve Bing și Liz Hurley și-au unit însă forțele la vremea respectivă împotriva tatălui lui, iar cererea acestuia a fost respinsă de un judecător, care l-a admis pe Damian printre moștenitorii averii de 600 de milioane de dolari, potrvit Daily Mail.

După  acest proces câștigat, Damian, care este model, pare că s-a aranjat pe viață, din moment ce judecătorul a decis că se va bucura de aceleași drepturi ca restul nepoților multimilionarului. El ar putea să devină unul dintre cei mai bogați tineri din lume.

Fiul lui Liz nu este singurul copil al milionarului aflat în această situație. Milionarul a mai avut o fiică,    Kira, născută din relația cu jucătoarea de tenis Lisa Bonder, pe care la fel nu a vrut să o recunoască. Însă, și ea și-a câștigat în justiție dreptul la avere împreună cu Damian.

Producătorul Steve Bing (44 de ani) s-a sinucis la sfârșitul lunii, iunie în Los Angeles, pe fondul depresiei accentuate de pandemie, și a lăsat în urmă rămășițele deloc de neglijat ale unei averi de 600 de milioane de dolari, o moștenire încurcată de care vor beneficia copiii săi. Nu știe nimeni câți bani mai avea exact milionarul. Mai exact, Steve a moștenit în 1983 de la bunicul lui 600 de milioane de dolari. Însă, prietenii milionarului susțin că bărbatul a făcut de-a lungul timpului mai multe investiții proaste.  Mai mult, acesta obișnuia să-și ducă iubitele, precum Naomi Campbell și Sharon Stone, în călătorii în jurul lumii și le oferea bijuterii scumpe cu safire și diamante.