Peter Bing a făcut tot ce i-a stat în putință să se asigure că nepotul său Damian, în vârstă de 17 ani, fiul actriței Liz Hurley, nu va pune mâna pe niciun ban din averea sa. În anii 80, când și-a făcut testamentul, a stipulat în act că la moștenire vor avea dreptul doar nepoții născuți într-un mariaj și crescuți de copiii lui.

Fiul său Steve Bing a devenit tată necăsătorit fiind și nici nu s-a ocupat de creșterea lui Damian. Mai mult, când acesta s-a născut, inițial nu a vrut să-l recunoască, spunând că, la momentul când Liz Hurley (acum în vârstă de 54 de ani) a rămas însăcrcinată, cei doi nu aveau o relație excusivă. Un test de paternitate a arătat însă că era copilul său.

Chiar și așa, Steve Bing nu a vrut să-și întâlnească copilul.

Acum, la 17 ani, după acest proces câștigat, Damian, care este model, pare că s-a aranjat pe viață, din moment ce judecătorul a decis că se va bucura de aceleași drepturi ca restul nepoților multimilionarului.

Damian are 17 ani si e modelSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Averea lui Steve Bing, tatăl lui damian, ajunge la 456 de milioane de lire sterline, iar cea a tatălui său e și mai mare. Nu se știe cât va moșteni tânărul, dar cu siguranță e vorba despre o sumă care îi va permite o existență fără griji.

Vezi și Ce frumusețe de băiat are Elizabeth Hurley! E copia ei masculină!

Citește și: