Anul trecut, fostul iubit al lui Liz Hurley și tatăl fiului ei și-a luat viața, lăsând în urmă o moștenire de sute de milioane de dolari. Cu limbă de moarte, acesta a lăsat mulți bani celor doi copii din flori, Damian și Kira, fiica dintr-o altă relație. O întorsătură dramatică i-a lăsat pe copii fără nimic. Tatăl omului de afaceri a reușit să răstoarne toate calculele inițiale, a atacat în instanță decizia ca Damian să primească 250 de milioane de dolari și, în schimb, a redirecționat averea lui Steve Bing către nepoatele din partea fiicei.

Peter Bing a făcut tot ce i-a stat în putință să se asigure că nepotul său Damian, în vârstă de 19 ani, fiul actriței Liz Hurley, nu va pune mâna pe niciun ban din averea sa. În anii 80, când și-a făcut testamentul, a stipulat în act că la moștenire vor avea dreptul doar nepoții născuți într-un mariaj și crescuți de copiii lui.

Fiul său, Steve Bing, a devenit tată necăsătorit și nici nu s-a ocupat de creșterea lui Damian. Mai mult, când acesta s-a născut, inițial nu a vrut să-l recunoască, spunând că, la momentul când Liz Hurley (acum în vârstă de 54 de ani) a rămas însăcrcinată, cei doi nu aveau o relație exclusivă. Un test de paternitate a arătat însă că era copilul său.

Chiar și așa, Steve Bing nu a vrut să-și întâlnească copilul.

După acest proces câștigat, Damian, care este model, părea că s-a aranjat pe viață, din moment ce judecătorul decisese că se va bucura de aceleași drepturi ca restul nepoților multimilionarului.

„Când Stephen și-a luat viața, a murit cu gândul că ai lui copii vor fi bine îngrijiți și vor avea tot ce au nevoie. Ceea ce el și-a dorit a fost acum întos cu totul. Știu că Steve ar fi fost devastat. A luptat mult în ultimul lui an de viață ca cei doi copii să fie recunoscuți ca fiind ai săi”, a comentat Liz Hurley faptul că fiul său nu va mai beneficia de cele 250 de milioane promise.

Fostul ei iubit, Steve Bing, și-a luat viața la 55 de ani. Chiar înainte de a muri, l-a sunat pe Damian, încercând să reia legătura cu acesta.

Damian are 19 ani si e modelSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Averea lui Steve Bing, tatăl lui Damian, ajunge la 456 de milioane de lire sterline, iar cea a tatălui său e și mai mare.

Vezi și Ce frumusețe de băiat are Elizabeth Hurley! E copia ei masculină!

Citește și: