Laurențiu Reghecampf se afișează tot mai des în mediul online cu noua lui familie, după divorțul de Anamaria Prodan, așa că cei peste 100.000 de urmăritori au ocazia să-l vadă în rol de tată și de iubit, nu doar ca antrenor de fotbal.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei de fotbal Neftci Baku, din Azerbaidjan, a publicat pe Instagram mai multe imagini cu Corina Caciuc și fiul lor, Liam. Micuțul a venit pe lume pe 19 mai 2022, iar zilele trecute a împlinit un anișor. Cele mai recente poze i-au cucerit pe Internauți și au stârnit un val de admirație. Cu greu îți poți lua ochii de la el! Liam este, cu adevărat, un copil de reclame.

laurebntiu-reghecampf-si-corina-caciuc-liam-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

În pozele de la ziua lui, Liam apare alături de părinții săi în vizită la grădina zoologică, dar și acasă, în fața unui tort superb, auriu, ornat cu numele lui. „La mulți ani, băiețelul meu!”, a scris Reghe în dreptul imaginilor cu Corina și Liam. „În sfârșit, ai liniște, Laurențiule!”, „Doamne ce frumoși sunteți. La mulți ani binecuvântați micuțului. Frumușel mai e, are cu cine semăna. Doamne ajută să fiți sănătoși și fericiți o viață întreagă alături de prințul vostru”, „La mulți ani, minune!”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de fani în dreptul pozelor.

Laurențiu Reghecampf are trei băieți

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară pe 19 mai, când partenera lui actuală, Corina Caciuc, i-a dăruit tot un băiețel. Astăzi dimineață (n.r. 19 mai) a venit pe lume Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata”, a scris Laurențiu Reghecampf pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii cu cei doi băieți ai lui, Laurențiu Jr. și Luca Reghecampf.

Reghe mai are doi băieți, pe Luca, din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Reghecampf jr, alias Bebeto, din mariajul cu Anamaria Prodan. Anamaria Prodan mai are și ea două fete, Sarah și Rebecca, din căsnicia cu Tibi Dumitrescu. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află în divorț, după 15 ani de mariaj.

Citește și: Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit! Cum au anunțat cei doi separarea și ce elogii și-au adus, pe picior de plecare

Citește și: Corina Caciuc și poza care a creat valuri pe Internet. „Al doilea bebe e pe drum?”. Cum s-a afișat iubita lui Reghe