Însă, mesajul pe care Laurențiu Jr., în vârstă de 14 ani, l-a transmis prin intermediul online a fost unul ieșit din comun și amintește de exprimarea și pozițiile publice ale mamei sale.

Fiul de 14 ani al lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan a reacționat dur la adresa tatălui său, asta la scurt timp după ce Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț dintre părinții săi.

Deși cel alintat Bebeto nu face nicio referire la tatăl său, e lesne de înțeles că la el se referă. Iată ce a scris acesta în mediul online.

În mesaj, Bebeto îi aruncă cuvinte dure tatălui său. Extrem de dure și neobișnuite pentru un copil. Imediat după ce a fost publicat mesajul, Anamaria Prodan, mama sa, a decis să distribuie totul pe contul său.

Totuși, la scurt timp, impresara a șters complet postarea de pe pagina sa. Și mesajul de pe pagina fiului ei a dispărut.

”Mama mea e nr. 1! Mama mea e Anamaria Prodan, iar eu sunt băiatul ei! M-a crescut și învățat să fiu demn și să nu cobor în lumea obscură a nenorocirilor!

Sunt mândru că sunt fiul unei asemenea mame! Nu contează ce spun „looserii”! Noi sclipim și stăm drepți, trăim frumos.

Fugarii care se bucură că nu își ajută copiii, că nu plătesc pensie alimentară, cei ce fac copii în afara căsniciei și apar cu fătuci cu trecut jenant, cei ce și-au distrus și furat familia, cei ce s-au făcut de râs în fața țării și și-au distrus reputația, mor încet, dar sigur! We are the best!”, a scris Bebeto (sau altcineva), pe pagina persoanală de Instagram.

De altfel, una dintre reacțiile celor care au citit mesajul a fost: ”Copile, nu o lasa pe ma-ta sa scrie in locul tau, ca noi ne prindem repede!”.

Anamaria Prodan, după finalizarea divorțului

Imediat după încheierea divorțului de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a postat, la rândul său, pe rețelele sociale personale mai multe mesaje motivaționale.

„Lumea este deja plină de jucători. Deci, fii un schimbător de jocuri.

Nu știi niciodată cât de puternic ești până a fii puternic e singura alegere.

Crezi că mă cunoști greșit, vezi doar ceea ce aleg să-ți arăt”, au fost mesajele postate de Anamaria Prodan, pe pagina personală de Instagram, după divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Ce-i transmite Laurențiu Reghecampf lui Bebeto, după divorț

Cât despre tatăl lui Bebeto, Laurențiu Reghecampf, acesta a avut și el un mesaj, zilele trecute. „Îi voi acorda lui Bebeto iubirea mea și întregul meu sprijin, ca până acum, iar acest divorț nu schimbă cu nimic dragostea de părinte pe care i-am purtat-o și i-o voi purta permanent.

Am încredere în faptul că el e conștient câ va rămâne același Bebe pentru mine și că nu voi înceta vreodată să-l iubesc, necondiționat. Bebeto este și va fi parte din sufletul meu”, a transmis antrenorul lui Neftchi Baku.

Vezi și Anamaria Prodan, anunț-bombă în plin divorț: „Acest pas al meu a fost gândit în ani și cântărit cu mare grijă”. Îl desființează, din nou, pe Reghe într-o scrisoare publică

Citește și:

Oana Mizil, primele declarații după despărțirea de Marian Vanghelie! „Mă doare foarte mult …”

„Era o iubire cu autoritate și cu bătaie”. Lili Sandu, copilărie de coșmar. Vedeta a ajuns la terapie: „Mă învinovățeam”