Julian Lennon a ajuns de urgență la spital, unde a fost supus imediat unei operații, pentru a-i fi îndepărtată o formațiune canceroasă, descoperită pe cap.

În vârstă de 57 de ani, Julian a povestit pentru o publicație britanică: ”Problema e că… crezi că ai timp… Acum câteva zile, am fost la dermatolog, aici, în Los Angeles, iar medicul a observat o mică excrescență pe cap. Era o aluniță care întotdeauna a fost acolo, în ultimii 57 de ani. Dar de această dată, arăta și se simțea diferit”, a explicat el.

În urmă cu câteva zile, o biopsie a arătat că era vorba, într-adevăr, de o formațiune canceroasă, acesta fiind motivul pentru care a fost îndepărtată imediat.

Nu se știe dacă întregt pericolul a fost îndepărtat, Julian dezvăluind că încă tremură pentru viața lui. Abia săptămâna viitoare va afla dacă este sau nu în afara pericolului.

Julian, la rândul lui cântăreț, este fiul artistului cu o femeie pe nume Cynthia, aare i-a fost soție lui Lennon timp de 6 ani. Cynthia a pierdut lupta cu cancerul în 2015. John Lennon a fost împușcat mortal în 1980.

Vezi și Selma Blair, de nerecunoscut. Cum arată actrița la aproape doi ani de când a fost diagnosticată cu scleroză multiplă 

Citește și: