Jean-Claude Van Damme este unul dintre cei mai cunoscuți actori de acțiune, însă fiul lui cel mai mic nu pare deloc interesat să-i calce pe urme, ba , din contră, își face tatăl de râs. Nicholas Van Varenberg, în vârstă de 21 de ani, a fost arestat duminică după ce și-a amenințat colegul de cameră cu un cuțit, potrivit site-ului american TMZ. Surse din poliție au dezvăluit pentru publicația menționată că oamenii legii au primit un telefon după ce tânărul ar fi dat cu pumnii în liftul din clădirea în care locuiește.

nicholas-van-varenberg-mug-tmz-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Chef Scărlătescu, vedeta serii în emisiunea „Chefi la cuțite”. Noua lui siluetă stârnește reacții amuzante

Și-a sechestrat colegul de cameră

Aceștia au descoperit o urmă de sânge ce ducea spre apartamentul lui și după ce au vorbit cu Nicholas și cu colegul lui de cameră au descoperit că acesta s-a rănit la mână.  Ofițerii au plecat, dar după doar 20 de minute, colegul de apartament al tânărului a fugit după ei, spunând că a reușit să scape din apartamentul în care Nicholas îl ține amenințându-l cu cuțitul. Mai mult, acesta a spus că fiul lui Van Damme s-a enervat că le-a deschis ușa polițiștilor. Oamenii legii s-au întors în apartament pentru cercetări și au găsit cuțitul de care zicea colegul, dar și marijuana.

Nicholas a fost arestat pentru agresiune agravată cu o armă mortală, deținere ilegală, posesie de marijuana și posesie de echipamente de droguri.

Van Damme are trei copii Kristopher Van Varenberg (30 de ani), Bianca Bree (26 de ani), care este de o frumusețe răpitoare,  și Nicholas Van Varenberg. Dacă primii doi au urmat o cariera în actorie, fiind alături tatălui lor în mai multe dintre filmele sale celebre, băiatul cel mic îi face numai probleme.

Citește și: