În vârstă de 28 de ani, fiul lui Hugh Hefner, şi Byrne, în vârstă de 29 de ani, s-au căsătorit marţi şi au făcut anunţul pe conturile lor de Instagram.

„În următoarele luni vom sărbători mai mult împreună cu prietenii şi familia”, a anunţat actriţa, care şi-a schimbat numele pe reţelele de socializare.

De cealaltă parte, Hefner a publicat aceeaşi fotografie şi un mesaj de dragoste pentru proaspăta lui soţie. El spune că viaţa alături de actriţă va fi una „plină de dragoste, fericire, aventură şi mari ţeluri”.

Hefner şi Byrne au deja o relație longevivă, ei logodindu-se în august 2015.

tinerii casatoriti, la starea civilaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cooper Hefner, fiu de model și actriță. Părinții săi au fost căsătoriți 21 ani

Cooper Hefner este om de afaceri și scriitor. El este fiul ”tăticului Playboy” și al modelului Kimberley Conrad, actriță și model.

Kimberley a fost a doua soție a lui Hugh Hefner, ea fiind mamă a doi dintre cei patru copii ai controversatului om de afaceri. A fost căsătorită cu Hugh Hefner în perioada 1989 – 2010. După 9 ani de mariaj, s-au separat, dar nu au divorțat, de dragul copiilor. Abia când cel mai tânăr dintre băieți, Cooper, a împlinit 18 ani, Hugh Hehner a introdus actele de divorț.

De-a lungul vieții sale, Hugh Hefner a fost căsătorit de trei ori, dar a avut nenumărate partenere. A murit în 2017, la 91 de ani.

Vezi și Jennifer Lawrence s-a căsătorit în secret. Meniu de nuntă atipic, cu plăcinte cu carne la ceaun

Citește și: