Horia Brenciu a publicat pe Instagram câteva poze dedicate lui Toma Brenciu, mezinul familiei, care a împlinit 9 anișori. Și producătoarea TV Alice Dumitrescu, soția lui Horia, a marcat momentul cu um mesaj emoționant pe Instagram, alături de un videoclip cu Toma, la piscină. „La mulți ani, minune!”, a scris Alice.

Horia Brenciu „a topit” Internetul cu mesajul pentru fiul lui și cu cele 10 poze adorabile. „E fericirea mea! E băiatul meu! E profesorul meu! E viața mea! E TOMA! Și astăzi e ziua lui! La mulți ani, dragostea lu’ tata!”.

Povestea emoționantă a adopției lui Toma, fiul lui Horia Brenciu

Horia Brenciu a povestit cum l-a adoptat pe Toma. El a dezvăluit că mai are un fiu abia în decembrie 2016, de Crăciun, în prima ediţie a emisiunii “Uniplay”, pe care o prezenta atunci la Antena 1, alături de Diana Munteanu.

“Toma este băiatul nostru. Are 2 ani şi 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc.

Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina (n.r. fiica lui şi a lui Alice) şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice stă cu ei aproape tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a declarat, fericit, Horia Brenciu, artistul pentru care cei patru copii ai săi, Andreea, Maria, Mina şi Toma Brenciu reprezintă bucuria supremă. Andreea și Maria sunt fiicele lui Alice din alte relații.

copii-horia-brenciuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Horia Brenciu: „Toma a venit la noi fără să căutam neapărat un copil”

Invitat în emisiunea „Profesioniștii”, a Eugeniei Vodă, Horia Brenciu a spus povestea din spatele adopției. Una sensibilă, dar cu final fericit. „Toma a venit la noi fără să căutam neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile. Atunci am înţeles, o dată-n plus, că dacă ţi-e dat să primeşti ceva, totul se poate împlini.

Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, «Nu-l avortează, îl vrem noi!». Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a dezvăluit Horia Brenciu la ”Profesioniştii”.

Citește și: Nimeni nu a știut asta! Cu ce se ocupa Horia Brenciu înainte să devină celebru: ”Alergam în fiecare zi ca nebunul pentru câțiva lei”

Citește și: Horia Brenciu le dă un singur sfat fetelor lui în privința relațiilor: ”Puteți intra în relații când vreți voi, cu cine vreți voi, dar asigurați-vă de un lucru”