Deși un moment vesel în sine, mama lui Darius a postat pe rețelele de socializare un mesaj nu tocmai optimist. Nouria Nouri, în vârstă de 45 ani, a scris pe Facebook câteva cuvinte la care au rezonat imediat și alte mame: „Astăzi, copilul meu cel mare împlinește 20 de ani. E vârsta la care simți că toată lumea e a ta, dar el îmi spune mereu: <>.

Aș putea să-i spun că se află pe un drum care îi permite să schimbe lumea, dar nu vreau să-l mint. Lumea nu se schimbă sau în niciun caz în bine. Oamenii sunt cum sunt, iar poporul asta nu va fi niciodată altfel.

Aș putea să-i trântesc inspiraționala aia cu schimbarea începe cu tine. Cât de cretină să fiu să-l sfătuiesc să se schimbe el, când are calități intelectuale și morale, valori și principii de excepție? Cât despre educație, delicatețe, finețe, ar putea să le dea lecții adulților mitocani din jurul lui care au ratat cei șapte ani de acasă.

Prin urmare, nu-mi doresc decât să fie sănătos și să apuce să trăiască într-o lume pe care s-o simtă ca fiind a lui și care să-l merite. Până atunci… Să fii iubit, să iubești și să te bucuri de vârsta pe care o ai, că nu se mai întoarce! La mulți ani, Darius! Te iubesc!”.

David-si-mama-saSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Câte despre Daniel Iordăchioaie, în vârstă de 52 de ani, acesta a scris simplu, postând o fotografie cu fiul său: ”20. Te iubesc! ❤ ”. Toataă lumea a remarcat cât de bine îi seamănă acesta.

Vezi și Fiul lui Cindy Crawford e de nerecunoscut! Își distruge cu bună știință înfățișarea

Citește și:

Cum se înțelege Andreea Bălan cu sora lui Tiberiu Argint. E o îndrăgită prezentatoare TV

Ioana Ginghina a împlinit 43 de ani și a făcut un gest neașteptat: ”Am îndrăzneala să pun o poză cu mine și imperfecțiunile mele, fără filtre și Photoshop”