Recent, mămica Gabriela a distribuit câteva imagini adorabile care îl au drept protagonist pe Tiago.

Deși are mai puțin de 10 luni, Tiago a fost filmat pe marginea piscinei și apoi în apă, în timp ce un instructor îl învață, cu blândețe, să înoate. Micuțul pare încântat și, la un moment dat, chiar zâmbește.

E însă foarte preocupat de ce i se întâmplă. E în permanență ținut de instructor și de o plută mică, pe care se sprijină.

Tiago-are-numai-10-luniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Tiago se află adesea în centrul filmulețelor postate pe rețelele de socializare de către părinții săi. E un copil frumos, vesel și ai crede că se crește fătă pic de efort. Dar postările Gabrielei stau mărturie că nu așa stau lucrurile. Somnul, mâncatul, totul e o provocare pentru proaspeții părinți. Din fericire, aceștia au mereu o atitudine pozitivă, care le ușurează mult misiunea.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit anul trecut

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit anul trecut în luna mai. La eveniment nu au participat decât persoanele apropiate cuplului și familia. Așa cum era de așteptat, colegul și prietenul lui Dani, Răzvan Simion a fost nelipsit.

În luna septembrie 2021 a venit pe lume Tiago, iar de atunci cuplul est foarte activ pe rețelele de socializare, împărtășind cu fanii momentele speciale pe care le trăiesc datorită bebelușului.

Relația dintre Gabriela și Dani este una din care nu lipsesc glumele. Fotomodelul a acceptat să participe la emisiunea Iumor, unde a făcut un roast de excepție pe seama soțului ei și a îndrăznit să glumească pe seama fostei lui iubite, nimeni alta decât celebra Mihaela Rădulescu!

Vezi și Gabriela Prisăcariu, remarcă dură la adresa Mihaelei Rădulescu la TV! Ce a putut să spună despre ea. Dani Oțil și-a pus mâna în cap

Citește și:

Ce femeie frumoasă e fosta soacră a Elenei Băsescu! Mama lui Bogdan Ionescu se înțelege de minune cu nora turcoaică!

Brigitte divorţează de Florin Pastramă. Bruneta a spus și care este motivul: ”M-am săturat să…” E a doua oară când trece printr-o astfel de situație cu un soț