10 septembrie 2021 este ziua care le-a schimbat viața. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au rememorat, publicând imagini pe rețelele sociale, ziua în care a venit pe lume fiul lor, Luca Tiago. „Doi ani deja. Vai de capul meu. Viața cu două Fecioare în casă trebuie să fie minunată”, a scris Dani, în dreptul unor imagini cu Tiago bebeluș. Și el este născut tot în zodia Fecioară, iar pe 24 august a împlinit 43 de ani.

Soția lui Dani a publicat o poză din maternitate, chiar din momentul în care și-a văzut fiul pentru prima dată. „10.09.2021. Ora 22.42 și prima noastră poză împreună. Cea mai grea, intensă și frumoasă zi din viața mea. La mulți ani, minunea noastră”, a scris mămica lui Tiago.

Petrecere ca în basme pentru fiul lui Dani Oțil

Emoțiile au continuat și la petrecera lui Tiago, care a fost, cum e și firesc, în centrul atenției, O ședință foto cu balon roșu, cu cifra doi, un castel gonflabil, un decor cu mașini, inspirat din animația „Cars”, și un tort cu simpaticul personaj Bucșă au fost toate pregătite pentru aniversarea micuțului. Urările au curs cu duiumul, sărbătorit fiind deja vedetă pe Instagram și un „aspirator” de like-uri și inimioare.

Tiago este absolut adorabil cu gropițele lui și zulufii aurii. Are un zâmbet ștrengăresc și pare că a luat trăsături fizice de la ambii părinți. Cert este că pasiunea pentru mașini vine de la tati, pilot în Campionatul Național de Super Rally.

tiago-otil-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut nuntă pe 30 iulie

Dani Oțil (43 de ani) și Gabriela Prisăcariu (30 de ani) s-au îndrăgostit spre finalul anului 2018 și s-au căsătorit în mai 2021. Pe 10 septembrie 2021 a venit pe lume fiul lor, Luca Tiago, iar anul acesta, pe 30 iulie, Dani și Gabriela au făcut o nuntă ca în povești. Fotomodel de profesie, dar și absolventă a Facultății de Drept, Gabriela s-a remarcat în showbiz în anul 2015, când a câștigat concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” (Kanal D). După ce a participat la concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu”, Gabriela a fost invitată la o altă emisiune a postului, „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D.

Citește și: Ce socri simpatici are Dani Oțil! La nuntă, Gabriela și părinții ei „au rupt” ringul de dans. Imagini cu cuscrele, în rochii elegante

Citește și: Dani Oțil, imagini rare cu mama și cu fratele lui: „Ai numărat câte poze ai cu părinții?”

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, nuntă ca în povești. Mireasa lui Oțil, absolut superbă. Imagini de la petrecerea de la piscină

Citește și: VIDEO Gabriela Prisăcariu a împlinit 30 de ani. Momentul în care realizează că Dani Oțil i-a luat cadou o mașină adevărată, de 200.000 de euro