Deși (deocamdată) trăiește de pe urma înfățișării sale (deși sigur nu ar muri de foame, ținând cont cine sunt părinții săi), Presley și-a făcut un tatuaj într-un loc foarte vizibil, pe unul dintre obraji, în zona pomeților.

 

În vârstă de 20 de ani, modelul, fiu al omului de afaceri Rande Gerber, și-a tatuat cuvântul ”neînțeles” pe obraz. A și postat pe contul său de Instagram o fotografie cu rezultatul, dar și cu ședința de tatuat.

Presley e plin de tatuajeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Criticat din toate părțile pentru decizia sa, Presley a ținut să transmită ceva celor care îl arată cu degetul: ”Nu știți cum mă simt. Nu sunteți în capul meu”.

 

”Probabil că nu mă simt înțeles”, a spus Presley, cel care lasă adolescența în urmă, pășind în luema adulților.

Comentariile nu au întârziat să apară. ”Isuse! Singurul lucru neînțeles e acest tatuaj. Tocmai ți-ai ruinat chipul”, i-a scris cineva.

Altcineva a comentat: ”Chiar ești atât de neînțeles? Să ai atâția bani la dispoziție clar nu e un lucru bun în viață. Cred că ești așa de plictisit…”.

”Vei regreta această decizie foarte curând”, i-a mai scris cineva.

 

Modelul le cere celor care vor să îl critice să vină la el acasă, să-i spună în față ce au de zis. ”Am vrut să-mi tatuez cuvântul neînțeles pentru că așa m-am simțit întreaga mea viață”, a mai spus el, menționând că nu consideră că și-a distrus fața.

Modelul nu a spus nimic despre cum au privit părinții săi schimbarea, dar o colegă de breaslă, modelul Cameron Rorrison, a spus că părinții lui Presley, Cindy Crawford și Rande Gerber, adoră tatuajul.

Vezi și Cindy Crawford, bunică? Fotografia cu fiica ei, Kaia Gerber, care a făcut înconjurul Internetului

Citește și: