În urmă cu aproape 40 de ani, Christopher Reeve îi dădea viață lui Superman și, în mod neașteptat, publicul feminin era la fel de mare la film precum cel masculin. Deloc întâmplător, dacă ne amintim cum arăta Christopher Reeve atunci.

Christopher Reeve înainte să paralizeze 

Foto: Casa Albă

Anii au trecut, iar un accident, in 1995, a făcut ca actorul să paralizeze de la gât în jos. Christopher Reeve a continuat însă să lucreze, scriind, fiind implicat în acte de filantropie, jucând în filme în ciuda faptului că nu se putea mișca sau merge.

 

A avut și o viață personală plină. A fost tată pentru trei copii: Matthew și Alexandra, născuți dintr-o relație cu Gae Exton, și Will, din căsătoria cu Dana Reeve (decedată și ea între timp, în 2006).

 

Dintre cei trei, cel mai mult îi seamănă mezinul Will. În vârstă de 25 de ani, acesta, ca și tatăl său, este implicat în acte filantropice în beneficiul celor care trăiesc cu paralizie.

 

Când tatăl său a rămas paralizat, Will era foarte mic. Avea doar 11 ani când Christopher Reeve i-a părăsit pentru totdeauna. La mai puțin de doi ani distanță, Will a rămas și fără mamă, aceasta pierind din cauza cancerului pulmonar.

În prezent, Will lucrează pentru un post de radio, unde se ocupă de emisiuni pe teme de sport. Are în sânge însă, ca și părinții săi, dorința de a-i ajuta pe alții. În 2016 a alergat la un maraton pentru a strânge bani ce urmau să fie donați.

Cristopher Reeeve cu fiul săuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

 

Foto: Instagram

Vezi și cum arată fiul lui Johnny Depp.