Site-ul Milliyet le-a propus celor doi să pozeze alături de fiul lor, un portret de familie, pentru a-l folosi în reclamele  noului complex de apartamente, care se află încă în construcții.  Reprezentații companiei ce le-au oferit nu mai puțin de 2 milioane de lire turcești, le-au prezentant lui Burak și lui Fahriye deja noile apartamente.

Îndrăgitul cuplu a evitat însă să dea un răspuns, precizând că se vor gândi la ofertă. Însă, e puțin probabil să accepte, având în vedere că nu vor deloc să-și expună fiul și până acum nu au publicat nicio o imagine cu acesta.

Burak si EVCEN, la iesirea din spitalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Burak Özçivit, celebrul Kemal, este un bărbat împlinit. Pe lângă faptul că are un băiețel frumos și perfect sănătos, pe 29 iunie, el a aniversat doi ani de la nunta cu Fahriye Evcen. Pentru a marca momentul, frumoasa actriță a postat o imagine de la nunta lor alături de un mesaj emoționant pentru soțul ei, cei doi demonstrând încă o data cât de mult se  iubesc.  „Privirea ta să curgă mereu așa în inima mea. Te iubesc”,  a scris Fahriye Evcen Özçivit pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Bakışların hep kalbime aksın böyle.. Seni seviyorum ?❤️ @burakozcivit #2ndAnniversary

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on