Burak și Fahriye s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Çalıkuşu”, în anul 2013, fim în care amândoi au jucat împreună rolurile principale.

Numai că povestea de iubire din filmul respectiv a continuat și în viață reală. Așa că, în 2017, Burak și Fahriye s-au căsătorit cu acte în regulă, iar doi ani mai târziu, a venit pe lume Karan, bucățică ruptă din celbrul său tată. Același zâmbet, aceeași ochi negri și pătrunzători.

3aSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 18

Karan a împlinit 3 ani

În urmă cu puțin timp, Burak și Fahriye au sărbătorit împreună ziua de naștere a fiului lor, Karan, care a împlinit 3 ani.

Cel mic a avut parte de o petrecere tematică, inspirat din cursele de Formulă 1, în curtea casei lor din Istanbul.

Atât mama cât și tatăl micuțului au publicat ultrerior pe conturile lor de socializare imagini de la petrecere, avându-l pe Karan în centrul atenției.

Karan, mica vedetă

Dacă părinții săi celebri câștigă foarte bine, iată că și micuțul Karan a început să contribuie substanțial la averea familiei sale.

Potrivit Kanal D, care citează viatacuaromadecafea.com, micuțul a reușit deja să aducă familiei sale câștiguri fabuloase de când a început să apară alături de mama să în spoturi publicitare în Turcia.

Astfel, Karan ar fi câștigat 500.000 TL (peste 38.663 de euro) pentru apariția alături de mama sa într-un spot TV pentru un brand pentru bebeluși, iar Fahriye Evcen a câștigat 2.000.000 TL.

Citește și: Burak Özçivit a cucerit femeile din întrega lume cu rolul lui Kemal Soydere din „Dragoste infinită”. Dar iată cum arăta înainte să devină celebru

xInterviu exclusiv Burak Özçivit: ”Îmi doresc să îmi întemeiez o familie”