Însă, dintre toți copiii actorului, chiar cel provenind din relația cu menajera este cel care îi seamănă cel mai bine. De fapt, acesta este copia fidelă a celebrului său tată, în tinerețe.

În weekend, Joseph Baena a împlinit 22 de ani și a petrecut împreună cu prietenii și iubita sa, în Hollywood. A fost petrecere la piscină, așa că fanii l-au putut vedea doar într-un short sau chiar în prosop.

Are un fizic impresionant, pe care îl lucrează constant la sală, uneori chiar împreună cu tatăl său.

Joseph si iubita luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

În pozele postate pe contul de Instagram iese la iveală și partea jucăușă a fiului fostului guvernator, acesta nesfiindu-se să se joace cu pistoale cu apă în piscină.

A fost o petrecere bine garnisită cu tequila, așa că buna dispoziție se poate vedea în toate instantaneele.

Fanii s-au declarat impresionați nu doar de Joseph, ci și de iubita acestuia, Nicky Dodaj. Ea și Joseph s-au cunoscut când erau studenți la Universitatea Pepperdine, din Malibu, California. Ambii au terminat facultatea în primăvară, ei studiind Administrarea și managementul afacerilor.

Deși alături de Joseph sunt mulți prieteni, la petrecere nu au participat și membri ai familiei.

Joseph are patru frați și surori vitrege, adică copiii lui Arnold din căsătoria cu Maria Shriver. E vorba despre Katherine, Christina, Patrick și Cristopher. Din păcate, aceștia ]l exclud pe Joseph din viața lor.

Vezi și Înainte să devină celebru, Arnold Schwarzenegger făcea asta timp de cinci ore pe zi. Altele cinci se antrena. Nu s-a îmbogățit din actorie, ci din altceva

Citește și: