Tiago Mutu, fiul lui Adrian Mutu (44 de ani) și al Sandrei Bachici (30 de ani), a împlinit 6 ani și este un puști adorabil. Frumușel, înalt, dezinvolt, Tiago a luat tot ce e mai bun de la părinții săi. Să nu uităm că mama lui a fost Miss Timișoara în 2010, iar tatăl lui, un fost fotbalist care a făcut multe „victime” în rândul fetelor.

Tiago a fost sărbătorit și pe terenul de fotbal al echipei Rapid, antrenată de tatăl său, chiar înainte de antrenamentul jucătorilor. Îmbrăcat în echipamentul vișiniu cu numărul 10, număr cu care tatăl său a jucat la echipa națională, Tiago a primit un tort cu mingi de fotbal din marțipan și a schimbat câteva pase cu Cristi Săpunaru (foto în galerie).

adrian-mutu-tiago-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„La multi ani, Tiago ! Îți doresc să fii un bărbat cinstit, loial, devotat și curajos. Să nu-i lași niciodată pe cei apropiați și să-i ocrotești mereu cu grija și iubirea ta. Fie ca tot ce-ți dorești să devină realitate!”, a scris Adrian Mutu pe Facebook, în dreptul imaginilor!

Adrian Mutu are 4 copii

Adrian Mutu are patru copii cu trei neveste diferite, dar a reușit să îi apropie pe toți, iar frații Mutu au relații foarte strânse. Cu actuala soție, Sandra, Mutu îl are pe mezinul Tiago, născut pe 14 aprilie 2017, iar cu prima soție, actrița Alexandra Dinu, Adrian Mutu îl are pe Mario, în vârstă de 20 ani (născut pe 9 septembrie 2002). Din căsnicia cu Consuelo Matos Gomez, Mutu are două fiice splendide, Consuelo, Adriana (16 ani) și pe Maya (14 ani).

Citește și: Poză rară cu frații Mutu, împreună. Tiago e cu 15 ani mai mic decât Mario, dar uite cât de bine seamănă!

Citește și: Imagine rară cu Adrian Mutu și fiicele lui. Ce frumoase s-au făcut Maya și Adriana