Fiul Ioanei Năstase a dezvăluit ce anume s-a întâmplat, de fapt, între mama lui și fostul mare tenismen. Băiatul a povestit că Ioana l-a sunat imediat după ce a fost victima agresiunii domestice.

„M-a sunat la câteva minute să-mi spună că s-a întâmplat ceva și că nu știe ce să facă, i-am spus să fie liniștită că, cu siguranță, dacă se liniștește va lua o decizie bună pentru ea. Mama oricum este o luptătoare, e o femeie puternică, știe ce vrea de la viață.”, a spus fiul Ioanei Simion.

Totodată, Theodor a mărturisit că mama lui nu a vrut să îi dezvăluie în totalitate motivul de la care a pornit scandalul, dar cert este că starea de spirit a Ioanei Simion nu era deloc bună, fiind vizibil supărată și speriată de cele întâmplate. Mai mult, el a ținut să precizeze că a fost prima dată când Ilie a avut o astfel de ieșire.

„Motivul nu mi l-a spus în totalitate, …a omis să spună unele lucruri, mi-a spus destul de vag. Era supărată si puțin speriată, dar încerca să ascundă. Este prima oară când se întâmplă așa ceva, e primul moment care se întâmplă și îl văd, de fapt, îl văd la televizor”, a spus Theodor.

Cât despre despărțirea mamei sale de Ilie Năstase, fiul Ioanei Simion a ținut să precizeze că o va susține necondiționat pe femeie care i-a dat viață, în orice decizie pe care va dori să o ia.

„Să fie ea și să ia ce decizie crede că este mai bună pentru ea. Tot timpul asta am sfătuit-o. Eu sunt alături de ea. Am încredere în decizia ei”, i-a transmis acesta mamei lui.

Citește și:

Cu ce probleme se confruntă Gina Pistol? „ Plâng în mine, plâng….”

”Carolina împlinește azi cei 7 ani de acasă!” Tu știi a cui e sărbătorita? Mămica ei e o cântăreață iubită de la noi!