Frumoasa artistă a renunțat la cariera ei în muzică pentru a fi mamă cu normă întreagă, fiind foarte dedicată și grijulie în creșterea celor doi copii ai ei. Recent, aceasta a dezvăluit pe Facebook că fiul ei,  Kadri, știe la vârsta de doar doi ani să citească.  „Ok, asta micu’ mâzgălitu’, a început să citească”, a scris Dana Nălbaru, însă nu s-a oprit aici.

Citește și: Avea doar 16 ani când juca în „Tânăr și neliniștit”, iar acum este o femeie fericită și de succes. Cum arată Victoria Newman la 26 de ani de la apariția în celebrul serial

Fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur știe să citească la doar doi ani. Ce copii superbi auSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Micuțul vrea să devină cosmonaut

„ Nu asta e mirarea pentru că mai sunt copii care fac asta la doi ani. Mirarea e că s-a hotărât ce vrea să se facă atunci când va fi mare. Cosmonaut…ar vrea să ajungă până la Saturn, dar nu crede ca se poate și cică se oprește pe Lună”, a mai adăugat Dana.

Dragoș Bucur și Dana se ocupă singuri de educația copiilor lor. Anul trecut, ei au anunțat că s-au decis să o retragă ep fiica lor de la școală, considerând că sistemul „home schooling” este mai bun decât cel convenţional – sistem de învăţământ care dă naştere multor „frustrări care au darul de a distruge frumuseţea interioară” a copiilor.

„Am retras-o pe Sofia de la şcoală. De tot. Am ales ca ea să înveţe în sistem home schooling despre lucrurile care îi plac şi fără constrângeri, fără competiţii impuse, fără note sau calificative (…) Vom descoperi alături de ea o grămadă de lucruri, sunt sigură. Sunt sigură că vor fi şi momente dificile, dar am încredere în noi, ca echipă şi, unde-s doi puterea creşte, nu-i aşa?”, a explicat Dana pe blogul ei  „4 În Aventură” .

Dana a spus ca decizia a fot determinată de potenţialul Sofiei:  „Mi-am dat seama că sistemul de învăţământ, acesta organizat pe grupuri de oameni care trebuie să demonstreze în faţă altora că şi cât ştiu, că şi cât au învăţat, este depăşit de vremurile pe care le trăim. Nu consider că a învăţa e un lucru greşit, dimpotrivă, cred că este esenţialul pentru a avea o viaţă frumoasă. Consider, însă, că felul în care învaţă copiii în şcolile din ziua de azi naşte în ei o grămadă de frustrări care au darul de a le distruge frumuseţea interioară”.

Citește și: