Lesne de imaginat că artista în vârstă de 54 de ani e cum nu se poate mai fericită! De altfel, cântăreața a și postat pe Facebook un filmuleț de la nuntă, în care se vede că a și animat atmosfera cu hiturile ei. Dansul tradițional al mirilor a fost chiar pe o melodie a Nicolei!

”Pai normal ca am cantat la nunta lui fii-miu cu draga lui mireasa si am dantuit de ne ustura talpile 🤣 si ne-am distrat cat am putut. Acum sunt doua Maria Alexandru in familie. 🥳🍾🎤🔊🎂🤗❤”, a scris ea pe rețeaua de socializare.

Mireasa lui Jonathan a îmbrăcat o rochie albă, cu un imprimeu tradițional, iar pe cap a purtat o coroniță cu flori galbene. Nici fiul Nicolei nu s-a lăsat mai prejos și a fost atent să se asorteze cu aleasa inimii lui, așa că a purtat o ie cu un imprimeu asemănător cu cel de pe rochia soției lui.

În timp ce mirii au fost îmbrăcați în costume tradiționale românești, Nicola a purtat o rochie lungă, neagră și vaporoasă, în ton cu temperaturile de afară. A avut însă cel mai frumos accesoriu al ei, zâmbetul. Un zâmbet de mamă fericită care a ajuns să-și vadă băiatul mire.

Ce le-a transmis Nicola tinerilor căsătoriți

În ziua cea mare, Nicola le-a făcut mirilor și o urare venită din suflet: „Eu cred că au toate lucrurile de care au nevoie ca să țină și să le reziste această relație. Să le dea Dumnezeu înțeleplciune pentru că celelalte lucruri există!”, a mărturisit Nicola pentru Antena Stars.

Cununia civilă a fost acum două săptămâni

În urmă cu două săptămâni, la Cununia Civilă, artista mărturisea pentru Spynews că e extrem de fericită, dar a recunoscut că nu se gândea că fiul ei cel mic se va căsători atât de curând. Băiatul de 27 de ani și partenera sa au fost inițial prieteni foarte buni, dar și-au dat seama că sentimentele sunt mai puternice de atât.

”Da, azi am fost soacră mare. El mai rămăsese să se căsătorească. Chiar mă gândeam dacă el va fi genul acela care să se căsătorească târziu, dar nu. Și-a găsit jumătatea și au decis să facă pasul cel mare.

Nu sunt împreună de foarte mult timp, dar se știu de multă vreme, au fost prieteni înainte, au avut o relație de prietenie foarte frumoasă, după care au decis să fie mai mult de atât”, a spus Nicola pentru sursa citată.

Cununia civilă a fost una restrânsă, la care au participat familiile mirilor și câțiva prieteni.

Costumul tradițional, din nou în vogă

Fiul cel mic al Nicolei și soția sa au îmbrăcat la cununia civilă haine tradiționale. Iată ce spunea atunci Nicola despre nuntă.

”Nunta nu va fi una mare, nu suntem noi genul unei nunți cu fast, va fi ceva simplu și frumos, pe tradițional românesc, ei sunt iubitori de tradiția românească. El compune pe zona de tradițional românesc și a avut și piesă înscrisă la Eurovision Moldova, cu surorile Osoianu, tot pe tradițional. Ei sunt iubitori de tradiție, de aceea s-au și îmbrăcat azi în costume populare, iar la nuntă vor fi la fel.

S-ar putea ca și eu să mă îmbrac tot tradițional, vreau să-mi caut ceva foarte deosebit, așa, cred că da, o să mă vedeți în costum popular românesc. Azi a fost așa, pe relax”, a mai zis Nicola, care la starea civilă s-a îmbrăcat sport, într-un roz pal. Artista a purtat o costumație lejeră și pantofi sport.

Mândră nevoie-mare de băiatul ei, Nicola a și postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii de la eveniment, și următorul mesaj: ”Astazi e o zi minunata pentru mine. Ma simt binecuvantata 🙏 Baiatul meu cel mic s-a insurat”.

cununia-civilaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Nicola, despre sfaturile pe care le dă copiilor ei

Din relația cu fostul soț, Nicola are doi copii, pe Jonathan, de 27 de ani, și pe Maria Antonia, în vârstă de 29 de ani. Artista mai are un fiu de 36 de ani, dintr-o altă căsnicie, care a reușit să o facă și bunică.

Întrebată dacă le dă sfaturi copiilor ei în căsnicie, Nicola susține că dacă aceștia i le cer, atunci ea e acolo și îi sfătuiește, însă niciodată nu se bagă în viața celor trei copii.

”Dacă îmi cer sfaturi, le dau, dacă nu îi las să decidă pentru ei, nu e bine să te bagi în viața copiilor prea mult. Uneori știu că au nevoie de sfaturi, dar trebuie să le ceară ei, așa cred.

Când te bagi prea mult în viața copiilor tăi, ei vor încerca să se distanțeze de tine, ca să nu îți mai dea ocazia să te bagi”, a mai zis cântăreața.

Iar dacă fiul cel mare a făcut-o bunică, momentan fiul cel mic nu are astfel de gânduri. Acesta și soția lui vor să-și termine studiile și momentan au alte priorități.

”Momentan nu se gândesc să devină părinți, trebuie să-și termine facultatea, el e la a doua facultatea, ea la prima, vor să-și termine facultatea, să dea licența, mai au lucruri de făcut înainte de a se gândi la acest lucru”, a mai zis Nicola pentru Spynews.

Zilele trecute, artista a fost invitată să cânte la nunta unor prieteni, unde chiar a prins buchetul, semn că viața ei ar putea să se schimbe radical în următoarea perioadă.

nicola-a-prins-buchetulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Vezi și Nicola, adevărul despre fostul soț. Cum se înțeleg în prezent, după divorțul din 2007

Citește și:

A murit actrița Silvia Năstase, „bunica” dintr-un celebru spot publicitar. Mesajul emoționant al familiei

Theo Rose, primul mesaj din postura de mămică! Cum e Sasha Ioan