Ca toți artiștii și actorii, Ștefan Bănică Jr a fost afectat de criza provocată de pandemie și toate filmările și concertele lui au fost amânate. Astfel, acesta a fost nevoie să stea în izolare alături de familie.

Pe lângă faptul că a putut astfel să lucreze la melodii noi, artistul recunoaște că s-a bucurat foarte tare de această perioadă de relaxare pentru că a putut să petreacă foarte mult timp cu Alexandru. Acesta a precizat chiar că nici Ștefan sau Violeta, copiii lui din celălalte relații, nu au avut niciodată ocazia să stea așa mult timp cu el.

Radu Stefan, in urma cu trei aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Cel mai important lucru pentru mine a fost că am putut să stau ca niciodată alături de copiii mei, și în special, alături  de Alexandru, cel mic. Nici Ștefănel sau Violeta nu au putut profita de mine atâtea zile la rând. Dar faptul că am stat două luni și ceva din viața băiatului meu, (…), lângă el,  a fost cel mai mare câștig și pentru asta mă bucur nespus”, a declarat Ștefan Bănică într-o emisiune TV.

„Alexandru este o baterie perfectă pentru mine. Când îl văd dimineaţa şi îmi zâmbeşte, m-am încărcat pentru toată ziua. Oricum, pentru mine, la 52 de ani, Alexandru e o binecuvântare, nu mă mai aşteptam la chestia asta”, a mai spus Bănică într-un alt interviu despre fiul lui.

Ștefan Bănică Junior, în vârstă de 52 de ani, are trei copii. Radu Ștefan este fiul său cel mare, rezultat din povestea de dragoste pe care a artistul a trăit-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu Andreea Marin, Ștefan Bănică Junior are o fiică, Violeta. Alexandru, fiul cel mic al artistului, a venit pe lume în urmă cu un an și este rezultat al mariajului pe care îl are cu Lavinia Pîrva.

Citește și: