Fiul cel mic al lui Michael Jackson a devenit adult. La doar 18 ani, Blanket își întrece în înălțime fratele mai mare, Prince Michael Jackson Jr.,   și este schimbat total. El are propriul canal de Youtube, Film Family, unde postează recenzii de film alături de Prince Michael, iar imediat după ce a sărbătorit  majoratului, Blanket  și-a făcut cel mai scump cadou. Și-a cumpărat prima lui casă,  în valoare de 2,62 milioane de dolari și este situată în Calabasas, potrivit Variety.

Copiii lui Michael la înmormantarea megastaruluiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Vila se află într-o zonă cu pază 24/7. Casa în stil neo mediteranean a fost construită în 1990 și renovată între timp. Are șase dormitoare și șapte băi. Invitații la cină se pot bucura de atmosfera unui salon deosebit. De asemenea, se pot relaxa în două livinguri cu șemineu.

Bucătăria este dotată cu un wet-bar, o zonă de servit masa și o cămară uriașă.

În dormitorul principal sunt două băi duble ideale pentru spa, prevăzute cu dușuri cu aburi, dar și cu o mini sală de fitness.

În curte, există o piscină și o zonă de BBQ cu bar, iar garajul este gândit pentru trei mașini.

După moartea tatălui său, în 2009, Bigi a fost crescut de bunica sa, Katherine.  A locuit cu aceasta într-un conac de 10,75 milioane de dolari lângă Calabasas. Sora lui, Paris Jackson, locuiește în Topanga Canyon, într-o casă pentru care a plătit 2 milioane de dolari in primăvara anului 2017. Prince Michael Jackson Jr.este proprietarul unei locuințe de $2,2 milioane în Ranch Palos Verdes.

Foto: Profimedia

Citește și: