Ce a trecut timpul. Fiul cel mic al lui Michael Jackson a devenit adult. La doar 19 ani, Blanket își întrece în înălțime fratele mai mare, Prince Michael Jackson Jr., și este schimbat total. El are propriul canal de Youtube, Film Family, unde postează recenzii de film alături de Prince Michael. Recent, a partiticipat la o petrecere organizată de fratele lui, Prince Michael, în scopul de a strânge bani pentru fundația lor The Heal Los Angeles. Astfel, Bigi Jackson, așa cum își spune el acum, a avut o apariție rară la TV, în cadrul emisiunii Good Morning, în care a vorbit și el despre moștenirea tatălui său pe care vor să o ducă mai departe și să construiască o lume mai bună prin protejarea mediului și combaterea schimbărilor climatice.

„Consider că trebuie să facem cât mai multă muncă ca următoarele generații să știe cât de important e(n.r.-protejarea mediului)”, a spus Bigi.

Bigi, Prince Jackson (24 de ani), cel mai mare dintre cei trei copii ai superstarului Michael Jackson, și Paris Jackson (23 de ani) au o relație foarte apropiată. Chiar dacă fiecare stă acum la casa lui și au cariere diferite, ei își unesc puterile pentru a îndeplini dorința tatălui lor.

Imediat după ce a sărbătorit majoratului, Blanket și-a făcut cel mai scump cadou. Și-a cumpărat prima lui casă, în valoare de 2,62 milioane de dolari și este situată în Calabasas, potrivit Variety.

Prince Michael, Blanket and Paris JacksoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Prince Michael Jackson, cunoscut drept Blanket sau Bigi, a intrat în posesia moștenirii lăsate de tatăl lui, regretatul megastar Michael Jackson, când a împlinit 18 ani, în martie 2020, fapt pentru care a decis să-și facă acest un cadou costisitor. Vila se află într-o zonă cu pază 24/7. Casa în stil neo mediteranean a fost construită în 1990 și renovată între timp. Are șase dormitoare și șapte băi. Invitații la cină se pot bucura de atmosfera unui salon deosebit. De asemenea, se pot relaxa în două livinguri cu șemineu.

Blanket, fiul cel mic al lui Michael Jackson, avea doar 7 ani când tată lui a murit în 2009. Însă, dintr-un băiețel timid și rușinos acesta s-a transformat într-un tânăr sigur pe el. După moartea megastarului, Blanket a avut cele mai mari probleme, spre deosebire de frații lui, fiind cel mai afectat de dispariția subită a lui Michael. „Părea pierdut și foarte afectat”, a spus un prieten al familiei Jackson pentru revista People. Mai mult, acesta s-a ferit de atunci să apară în lumina reflectoarelor, spre deosebire de frații lui, și și-a shimbat numele din Blanket în Bigi. El a fost crescut de bunica sa, Katherine. Cât a fost minor a locuit cu ea într-un conac de 10,75 milioane de dolari lângă Calabasas. Sora lui, Paris Jackson, locuiește în Topanga Canyon, într-o casă pentru care a plătit 2 milioane de dolari in primăvara anului 2017, iar Prince Michael Jackson Jr.este proprietarul unei locuințe de $2,2 milioane în Ranch Palos Verdes.

Cu toate acestea, Prince Michael Jackson consideră că simte că trebuie să fie protectiv cu frații lui, în lipsa tatălui lor.

„În copilărie, tatăl meu spunea ‘Am putea să nu avem nimic, dar uită-te în această cameră. Fratele tău, sora ta și cu mine suntem tot ce vei avea mereu’. Acest lucru a rămas mereu cu mine și cu frații mei. De aceea avem și o relație atât de apropiată. Pentru că sunt cel mai mare, tatăl meu îmi spunea mereu să mă asigur că suntem mereu bine și că eu trebuie să fiu liderul și să conduc prin puterea exemplului lui. După ce el a murit și noi am fost aruncați în lumea reală, frații mei au preluat lucrurile pe care le lăsasem în urmă. În acest moment al vieții noastre, nu simt că există o ierarhie și că eu sunt fratele cel mare. Suntem frați cu toții și ne completăm. Fiecare moment pe care-l petrec cu ei, fie că este o cină în familie sau o mică escapadă, mai ales acum că am crescut și ne vedem de viețile noastre, reprezintă ceva foarte special pentru mine”, a declarat Prince Jackson.

Foto: Profimedia/ Hepta