Soția lui, Scarlet Byrne, este însărcinată, fotografii cu actrița și pânecul ei de viitoare mămică fiind postate de Cooper pe o rețea de socializare, unde este dată și marea veste: „Eu și Scarlett am fost binecuvântați cu o veste minunată, pe care suntem extaziați să o distribuim. În această vară vom primi un nou membru în familia noastră. Nu puteam fi mai fericiți în așteptarea sosirii celui mic”, a scris Cooper pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Scarlett and I have been blessed with wonderful news we are ecstatic to share. This summer we will be welcoming a new member to the family. The two of us could not be happier as we wait for the arrival of our little one.‬

A post shared by Cooper Hefner (@cooperhefner) on

Viioarea mămică, Scarlett Byrne (29 de ani), este fotomodel și actriță din Marea Britanie și e cunoscută pentru rolul Pansy Parkinson din seria Harry Potter. A mai jucat în The Vampires Diaries și în serialul Falling Skies.

Hefner şi Byrne au deja o relație longevivă, ei logodindu-se în august 2015.

Cooper are 28 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cooper Hefner, fiu de model și actriță. Părinții săi au fost căsătoriți 21 ani

Cooper Hefner este om de afaceri, scriitor și rezervist al Forțelor Aeriene Americane. El este fiul ‘tăticului Playboy’ și al modelului Kimberley Conrad, actriță și model.

Kimberley a fost a doua soție a lui Hugh Hefner, ea fiind mamă a doi dintre cei patru copii ai controversatului om de afaceri. A fost căsătorită cu Hugh Hefner în perioada 1989 – 2010, în ciuda diferenței mari de vârstă, de 36 de ani.

După 9 ani de mariaj, s-au separat, dar nu au divorțat, de dragul copiilor. Abia când cel mai tânăr dintre băieți, Cooper, a împlinit 18 ani, Hugh Hehner a introdus actele de divorț.

De-a lungul vieții sale, Hugh Hefner a fost căsătorit de trei ori, dar a avut nenumărate partenere. A murit în 2017, la 91 de ani.

Vezi și Lora, vacanță în Asia în plină epidemie de coronavirus

  • Actor de Oscar, la un pas de moarte: ”N-aș vrea să sune dramatic, dar azi era să mor”