Fashion editor și stilist, pasionat de modă și de artă, Basti, așa cum este alintat Sebastian Felix Țopescu (24 de ani), povestea că nu-și dorește să reușească în carieră datorită numelui celebru pe care-l poartă.

„Am vrut să îmi creez o carieră complet pe meritul meu. De aceea am lucrat în străinătate, ca să știu că nu există niciun fel de mod în care să fiu ajutat prin simplul fapt că m-am născut cu un nume, pentru că nu este meritul meu. Niciodată în familia mea nu s-a crescut pe scandal, nu s-a crescut pe drame, tot timpul a fost un respect și un calm și cumva am vrut să onorez chestia asta și să continui la fel”, a spus Sebastian Țopescu anul trecut, la „Chefi la cuțite”.

Câți bani ar încasa fiul cel mic al lui Cristian Țopescu, de la TVR

Dar iată că, între timp, a ajuns să fie coleg cu mama lui la postul național de televiziune. Potrivit Libertatea, Comitetul Director al SRTv a aprobat de curând realizarea unei noi emisiuni în grila TVR 1, intitulată „Creatorul de vise”, care va fi prezentată de Sebastian Felix Țopescu și care va intra în grila de primăvară. Christel Ungar Țopescu, mama acestuia, face parte din Consiliul de Administraţie al SRTv, propusă în funcție de Klaus Iohannis.

Conform devizului de producție, publicat de Libertatea, realizarea unei singure ediții se ridică la peste 5.000 de euro. Cum în proiect sunt 11 ediții, suma totală investită în realizarea emisiunii „Creatorul de vise” este de 58.000 de euro. 

Dar iată care sunt onorariile celor din echipă: 11.000 de euro (55.000 lei) pentru Sebastian Felix Țopescu, 4.400 de euro pentru scenarist, 3.300 de euro pentru plata publicului participant în studio (n.r. aplaudacii), iar 2.200 de euro pentru invitații noului show TV. Producătorul emisiunii va încasa și el un salariu de 3.000 de euro.

Sebastian este un apreciat fashion editor, școlit la Milano. Foto: InstagramSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cine este Sebastian Felix Țopescu

Sebastian Felix Țopescu (Basti) este fiul cel mic al regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu, care s-a stins pe 15 mai 2018, la vârsta de 81 de ani. Cristian Țopescu a avut trei copii din trei mariaje diferite, cel mai mic fiind Sebastian Felix, din căsnicia cu Christel Ungar. Cristian Țopescu avea 61 de ani când s-a născut fiul lui cel mic. Încă de mic, Basti a fost pasionat de modă și de artă și nu s-a ferit să își scoată la iveală latura artistică.

Citește și: Ce spune Christel Ungar, văduva lui Cristian Țopescu, despre fiul lor: „Nimic nu mai avea să fie la fel”. Sebastian are 24 de ani și a bifat o apariție incendiară la TV

Citește și: Fiul cel mic al lui Cristian Țopescu, apariție rară la „Chefi la cuțite”, alături de iubita sa. Incredibil, cu ce ocupă mezinul regretatului comentator sportiv