În ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1 l-am cunoscut pe Sebastian Țopescu (Basti), fiul cel mic al regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu, care s-a stins pe 15 mai 2018, la vârsta de 81 de ani. Cristian Țopescu a avut trei copii din trei mariaje diferite, cel mai mic fiind Sebastian Felix din căsnicia cu Christel Ungar.

Tânărul în vârstă de 23 de ani a dezvăluit nu doar detalii despre el, ci și despre tatăl său. Sebastian este fashion editor și stilist și obișnuiește să călătorească în toată lumea, pe la marile evenimente de fashion. Spune că a trăit într-o familie liniștită, calmă, dar că a încercat să își facă o carieră departe de renumele tatălui său.

copii-cristian-topescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cu ce se ocupă fiul cel mic al lui Cristian Țopescu

Încă de mic, acesta a fost pasionat de modă și de artă și nu s-a ferit să își scoată la iveală latura artistică. Totuși, nu de puține ori, acesta s-a confruntat cu prejudecățile celor din jur. Acum, fiul regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu a decis să își ia inima în dinți și să vină la Chefi la cuțite sezonul 10, pentru a-și învinge ceea ce el a numit „teama de penibil” și reticența de publicul din România, scrie a1.ro.

„Am vrut să îmi creez o carieră complet pe meritul meu. De aceea am lucrat în străinătate, ca să știu că nu există niciun fel de mod în care să fiu ajutat prin simplul fapt că m-am născut cu un nume, pentru că nu este meritul meu. Niciodată în familia mea nu s-a crescut pe scandal, nu s-a crescut pe drame, tot timpul a fost un respect și un calm și cumva am vrut să onorez chestia asta și să continui la fel”, a spus Sebastian Țopescu

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Basti a ales să pregătească o rețetă de carpaccio de ananas cu brânză de capră. Tânărul a explicat faptul că a încercat, prin rețeta aleasă, să se bazeze mai degrabă pe vizual, nu pe mâncare, element comun și cu meseria pe care o are.

Când au ridicat cloșurile, jurații au fost mai mult decât surprinși atunci când au ridicat cloșurile și au privit farfuriile. Încă din primele secunde, aceștia au remarcat aspectul plăcut al farfuriei. Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Sebastian Țopescu. Tânărul a povestit cu ce se ocupă în prezent, ce pasiuni are și de ce a decis să vină la emisiune. „Lucrez la două reviste internaționale de modă, fac recenzii și filme, scurtmetraje cu care am câștigat și premii”, a zis Basti, la Chefi la cuțite sezonul 10. Chefii l-au ascultat fascinați și, la final, i-au acordat note de 10 pentru aspectul preparatului, dar și un cuțit de aur, oferit pentru prieteni.

Citește și: Cine este mama Cristinei Țopescu. S-a căsătorit cu Cristian Țopescu la 22 de ani și cu ani în urmă a fugit din țară

Citește și: Cristian Ţopescu a murit la vârsta de 81 de ani. Medicii au dezvăluit cauza morții