Tată și fiu, Al Bano senior și junior semănă ca două picături de apă. Cei doi au apărut împreună recent la emisiune tv în Italia.

Foarte elegant și cu încredere în sine, Bido (19 ani), care s-a mutat din Cellino San Marco la Milano pentru a-și continua studiile, nu are însă nicio intenție să calce pe urmele tatălui său, în ceea ce privește muzica.

„(Noi doi nr) Avem o relație destul de bună. Este o relație normală între un tată și un fiu. Uneori apar neînțelegeri firești, dar totul este absolut normal. Unele lucruri tind să le țin pentru mine, încerc să-mi găsesc drumul, să fiu puțin mai independent”, a explicat Bido.

senior-junior-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Nu vrea să urmeze o carieră artistică


Înscris la o universitate din Milano, Bido, spre deosebire de fratele și surorile sale, nu este interesat de televiziune și muzică.

„Lumea divertismentului? Nu am această chemare. Prefer să studiez și poate să-mi găsesc un drum diferit”, s-a confesat Bido.

„Notorietatea părinților mei nu mă influențează atât de mult. Tatăl meu m-a învățat să trăiesc cu picioarele pe pământ și încerc mereu să fiu echilibrat. Nu caut notorietate, cred că nu mi se potrivește. Tind să evit emisiunile TV pentru că nu am chef să vorbesc despre mine. Dar pentru tata am făcut de data aceasta o excepție”, a spus moștenitorul lui Al Bano.

Al Bano mai are împreună cu actuala parteneră o fiică, Jasmine (20 de ani), iar din relația cu Romina Power artistul mai are încă patru copii: Ylenia Carrisi (fiica dispărută în 1994), Romina Carrisi-Power (34 de ani), Cristèl Carrisi (35 de ani) și Yari Carrisi (48 de ani).

Citește și: Patrick Duffy, mai îndrăgostit ca niciodată la 72 de ani