Fiul cel mare al lui Michael Jackson și-a făcut apariția pe covorul roșu, luni seară, în Beverly Hills, la un eveniment organizat de casa de producție  Motown, care a aniversat 60 de ani de existență.

Prince Jackson a venit însoțit de sora lui, Paris (21 de ani), care a purtat o rochie roșie cu negru cu volane și cu aspect flamenco, iar el a purtat un tuxedo. Însă, ceea ce a atras atenția tutror a fost schimbarea de look a tânărului. Acesta și-a lăsat părul lung și barbă și e de nerecunoscut. În plus, cei doi  par să se înțeleagă foarte bine, în ciuda zvonurilor că nu și-ar mai vorbi. În plus, pe covorul roșu Paris și Prince s-au ținut chiar și de mână, demonstrând că sunt mai uniți ca oricând.

Prince Michael, Blanket and Paris JacksoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Prince Jackson, fiul mai mare al regretatului megastar  Michael Jackson, a încercat să stea departe de lumina reflectoarelor, spre deosebire de sora lui mai mica, Paris, care este prezentă la toate evenimentele mondene. Cu toate acestea, el demonstrează că nu mai e deloc un băiețel, ci s-a transformat într-un adevărat bărbat. A absolvit facultatea și lucrează în domeniul muzicii, având propria casă de producție. Acesta realizează videoclipuri pentru artiști celebri, însă susține că va încerca să stea cât mai mult departe de lumina reflectoarelor.

A dezvăluit de ce ieșeau în public cu fețele acoperite

Prince a vorbit deschis despre tatăl lui în mai multe interviuri și a mărturisit că Michael a fost cel mai bun tată din lume și îi încuraja în tot ce făceau. „Pe măsură ce creșteam tata ne spunea mereu:< Nu mă interesează ce faci în viață, atâta timp cât ești fericit și ești cel mai bun la ceea ce faci. Dacă vrei să fii portar la un liceu, atunci ar trebui să fii cel mai bun portar>.  Așa că, eu cred că el ne-ar fi susținut mereu și ne-ar fi sprijinit în toate încercările noastre’,  a povestit Prince.

Prince a dezvăluit și de ce tatăl lui nu îi lăsa să iasă în public decât cu fețele acoperite. Acesta susține că Michael insista ca ei să poarte măști ca să se asigure că el, Paris și Blanket vor putea să-și păstreze propriile identități și să poate să se bucure de viețile lor fără să fie asaltați de paparazzi. Astfel, ei puteau să iasă în public fără el ca niște copii normali, pentru că fețele lor nu fuseseră niciodată fotografiate . „Ne-a spus că motivul pentru care vrea să purtăm măști este pentru că vrea ca noi să ne bucurăm de propriile noastre vieți fără el’, a spus acesta.

Imagini: Profimedia

Citește și: