Ziua lui Brooklyn a fost marcată și pe rețelele de socializare. Mama sa, Victoria, fostă componentă a trupei Spice Girls, a postat o fotografie cu Brooklyn și tatăl lui, făcută la puțin timp după venirea pe lume a băiatului. Brooklyn e perfect ca orice bebeluș, dar fanele au oftat nostalgic la vederea unui David beckham foarte tânăr și extrem de sexy.

Victoria l-a și descris pe fiul ei, spunând despre el că este „sensibil, dulce, amuzant”.

”În urmă cu exact 21 de ani, cel mai frumos suflet a intrat în viața noastră și ne-a schimbat-o pentru totdeauna”, a mai scris cântăreața și designerul.

Și David Beckham a postat o fotografie veche cu fiul său, numindu-l ”cea mai frumoasă ființă” și lăudându-i bunătatea și pasiunea cu care-și trăiește viața.

Declarându-se extrem de mândru de fiul său, David Beckham scrie pe o rețea de socializare: ”La mulți ani pentru a 21-a aniversare a celui mai mare dinre băieții mei. Ce pot să mai spun în afară de faptul că te-ai transformat în cel mai frumos om și că asta mă face cel mai mândru tată…”.

David Beckham si primul sau bebelusSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

În afară de petrecerea de acasă, Brooklyn va mai avea parte de una înțesată de vedete.

Printre aceștia se află Tana Ramsay, Emma Bunton, dar și Niall Horan, de la One Direction. Nu vor lipsi nici nașul băiatului, Elton John, sau Guy Ritchie și Cara Delevingne.

Nu va lipsi nici actrița Nicola Peltz, de 25 de ani, fiică de miliardar, cu care Brooklyn, model și fotograf, are o relație.

Vezi și Dovada că David Beckham este un romantic incurabil! Câți bărbați ar face asta?

Citește și: