Iar la 25 de ani și un fizic invidiat sau, după caz, admirat de mulți, era normal ca Patrick Schwarzenegger să aibă și o prietenă. Patrick are o relație cu o tânără extrem de atrăgatoare și cu patru ani mai mică. Cei doi au fost văzuți într-o vacanță romantică în Maui, Hawaii. S-au bălăcit în valuri, au făcut snorkelling și s-au sărutat cu patos, așa cum le stă bine unor tineri.

patrickSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Patrick nu are în comun cu tatăl său doar niște gene, ci și faptul că practică tot actoria. În martie a fost lansat cel mai recent film în care joacă, ”Midnight Sun”, unul în care personaj central e Bella Thorne. Filmul e un remake după o producție japoneză din 2006, în care o adolescentă care suferă de o boală rară e obligată să iasă din casă doar noaptea.

Nu doar Patrick are o viață amoroasă plină. Și sora sa mai mare, Katherine, de 28 de ani, se întâlnește cu actorul Chris Pratt (39 de ani), starul din ”Jurassic World”.

Arnold Schwarzenegger are cinci copii, patru legitimi și unul născut în afara căsniciei. E vorba despre Patrick, Katherine, Cristopher, Christina și Joseph Baena, făcut cu menajera familiei.

Vezi și Ce fiică superbă are Arnold Schwarzenegger! Acum are 28 de ani și este iubita unui actor celebru de la Hollywood

Citește și: