”La multi ani, David!❤️ Fiecare copil este o floare, care are nevoie de lumina si caldura pentru a creste frumos. De vorbe bune si de mangaieri ca sa isi deschida petalele. De multa apa ca sa se inalte.

Apa cred ca poate fi asemanata, din punctul meu de vedere, cu invataturile primite de la parinti, bunici si profesori, cu educatia si cu principiile alese oferite. Trebuie sa oferim copiilor cat mai mult soare si apa pentru a ajunge nu doar adulti, ci oameni.

Aveti mare grija de ei pentru ca, asemenea florilor, sufletele lor sunt fragile si pot sa nu mai fie reparate. O floare care isi infige bine radacinile in pamant poate ajunge insa sa faca fata la orice furtuna. Grija, rabdare, intelegere, dar mai ales multa, multa iubire ajuta o floare sa devina frumoasa si puternica @davidserea #happybirthday #19 #timeisprecious ❤️ ”, a fost mesajul plin de emoție al vedetei pentru David, care, încet, încet, alunecă în lumea adulților.

Și anul trecut, când David devenea major, Anca Serea îi transmitea un mesaj emoționant: „Fix acum 18 ani, ora 15:55 la Universitar! Mare si frumos 4,450 kg si 59 de cm! O experienta de viata unica, care m-a adus mai aproape de Dumnezeu. Prin Voi si pentru Voi! Te iubesc @davidserea ! Ps: ce mici eram😅!”. Tot atunci, vedeta a postat și fotografii cu David bebeluș și cu ea în postura de proaspătă mămică.

David-in-urma-cu-doi-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

David, la fel ca și Sarah, al doilea copil născut de Anca Serea, sunt rezultați din căsătoria acesteia cu omul de afaceri Filip Poplingher. Din păcate, Anca Serea a devenit văduvă la numai 28 de ani, după ce soțul ei a murit de leucemie, în 2010. Se luptase cu boala trei ani și făcuse tratamente inclusiv în SUA sau India.

Ce-a urmat știe toată lumea: Anca Serea l-a întânit pe Adi Sînă, cu care a ajuns să formeze o familie extrem de reușită. Cei doi au împreună 4 copii și nu exclud să-și mărească familia.

Citește și:

Thalia este supusă unor controale medicale constante. Motivul l-a explicat chiar ea

Alexandru Arșinel face dezvăluiri: ”Toată familia fiului meu cel mare a avut Covid!” Cum se simte soția lui paralizată