David Serea Poplingher a împlinit 18 ani în această primăvară și tocmai a absolvit liceul. Anca Serea este o mamă plină de recunoștință pentru reușita fiului ei, pe care l-a adus pe luma la vârsta de 21 de ani.

„Așa a fost mereu! Împreună la bine și la greu, îți mulțumesc David! Sunt mândră de tine și-ți voi fi alături indiferent de orice!”, a scris fosta prezentatoare pe Instagram în dreptul unei fotografii cu fiul ei.

După cum se poate vedea, vedeta are nevoie de tocuri înalte ca să nu pară o pitică lângă fiul ei.

View this post on Instagram

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

”Felicitări, cred că seamănă foarte mult cu tăticul lui❤️❤️❤️”, i-a scris vedetei un fan, iar Anca Serea a răspuns imediat: ”așa este, la fel de bun și de frumos! 🙏”. Răspunsul vedetei arată că încă își mai iubește și prețuiește fostul soț, ucis de cancer cu ani în urmă. Să nu uităm că Anca Serea a rămas văduvă la numai 28 de ani.

Un mesaj de felicitare a postat și Adrian Sînă, tatăl vitreg al lui David. Cântărețul, care crește 6 copii cu Anca Serea, i-a transmis absolventului că e mândru de el.

David este fiul Ancăi Serea cu primul ei partener de durată, omul de afaceri Filip Poplingher. Acesta s-a stins din viață în 2010, după ce fusese diagnosticat cu cancer. Cei doi mai au o fetiță, Sara, în vârstă de 13 ani.

Anca Serea și Adi Sînă au 4 copii: Noah, Ava, Moise și Leah. Recent, Anca Serea a dezvăluit, în emisiunea La Măruță, că nu ar respinge ideea de a avea al 7-lea copil.

„L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce.

Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum”, a spus Anca Serea.

Vezi și Ce religie are, de fapt, Anca Serea, mamă a șase copii: ”Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă”

Citește și:

Numele ales de ducii de Sussex pentru fiica lor a iscat controverse. Ce spun experții regali despre gestul lor

Nimeni nu a știut asta până acum! Cum arată sprâncenele Lorei atunci când nu este machiată: Nu mă pensez niciodată, le rad!”