David Serea Poplingher a împlinit 18 ani în această primăvară și tocmai a absolvit liceul. Anca Serea este o mamă plină de recunoștință pentru reușita fiului ei, pe care l-a adus pe luma la vârsta de 21 de ani.

„Așa a fost mereu! Împreună la bine și la greu, îți mulțumesc David! Sunt mândră de tine și-ți voi fi alături indiferent de orice!”, a scris fosta prezentatoare pe Instagram în dreptul unei fotografii cu fiul ei.

După cum se poate vedea, vedeta are nevoie de tocuri înalte ca să nu pară o pitică lângă fiul ei.

”Felicitări, cred că seamănă foarte mult cu tăticul lui❤️❤️❤️”, i-a scris vedetei un fan, iar Anca Serea a răspuns imediat: ”așa este, la fel de bun și de frumos! ?”. Răspunsul vedetei arată că încă își mai iubește și prețuiește fostul soț, ucis de cancer cu ani în urmă. Să nu uităm că Anca Serea a rămas văduvă la numai 28 de ani.

Un mesaj de felicitare a postat și Adrian Sînă, tatăl vitreg al lui David. Cântărețul, care crește 6 copii cu Anca Serea, i-a transmis absolventului că e mândru de el.

David este fiul Ancăi Serea cu primul ei partener de durată, omul de afaceri Filip Poplingher. Acesta s-a stins din viață în 2010, după ce fusese diagnosticat cu cancer. Cei doi mai au o fetiță, Sara, în vârstă de 13 ani.

Anca Serea și Adi Sînă au 4 copii: Noah, Ava, Moise și Leah. Recent, Anca Serea a dezvăluit, în emisiunea La Măruță, că nu ar respinge ideea de a avea al 7-lea copil.

„L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce.

Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum”, a spus Anca Serea.

Vezi și Ce religie are, de fapt, Anca Serea, mamă a șase copii: ”Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă”

Citește și:

Numele ales de ducii de Sussex pentru fiica lor a iscat controverse. Ce spun experții regali despre gestul lor

Nimeni nu a știut asta până acum! Cum arată sprâncenele Lorei atunci când nu este machiată: Nu mă pensez niciodată, le rad!”