Sergio Mayer Mori, fiul cunoscutei actrițe Barbara Mori, joacă în cel mai nou serial “Rebelde, ce spune povestea tinerilor de la prestigioasa școală Elite Way. După succesul pe care telenovela Rebelde l-a avut în 2004, acum a venit timpul ca serialul să capete o altă față. Elevii de la Elite Way School vin din nou în atenția fanilor, însă îmbrăcați în uniforme diferite.

Sergio Mayer Mori și-a început cariera ca model și cântăreț, având o voce superbă. Ulterior, acesta și-a demonstrat talentele de actor și acum joacă într-una dintre cele mai importante producții care au frânt inimile adolescenților din întreaga lume. Comparațiile dintre “Rebelde” de anul acesta și serialul din 2004 au început deja să apară.

sergio moriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Chiar dacă face parte din cea mai nouă producție “Rebelde”, Sergio Mayer Mori a făcut câteva declarații care au surprins fanii din întreaga lume. Acesta a spus că urăște formația RBD, însă și-a dat seama rapid de greșeala pe care a făcut-o și a revenit cu alte mesaje și și-a cerut public scuze pentru afirmația lui.

“Trebuie să învăț lecția umilinței zilele acestea, asta din cauza atitudinii mele arogante și din pricina cuvintelor pe care le-am folosit. Din toată inima mea, îmi cer scuze.”, a mai spus acesta.

Mama lui este Barbara Mori, actrița, originară din Uruguay, cunoscută pentru rolul său din serialul mexican ”Rubi”, iar tatăl băiatului este actorul Sergio Mayer, cu care Barbara a a fost căsătorită timp de trei ani.

Mai mult, în 2016, la vârsta de 18 ani, fiul Barbarei a devenit tăticul unei fetițe, Mila, făcând-o pe Barbara Mori bunica la vârsta de 38 de ani. Celebra Rubi postează adesea imagini cu fiul ei ei, dar și cu nepoțica și spune de câte ori are ocazia cât de mândră e de fiul ei.

Mila Mayer Subtil a apărut pe lume pe data de 21 noiembrie 2016, fiind fiica tânărului actor cu actrița Natalia Subtil. Când aceasta a născut, avea doar 28 de ani, iar iubitul ei Sergio, doar 18. La scurt timp după ce au devenit părinți, cei doi s-au despărțit, dar au găsit o cale amiabilă prin care să-i poată oferi Milei toată atenția de care are nevoie, atât din partea mamei, cât și din partea tatălui. În momentul de față micuța Mila locuiește alături de mama ei, motiv pentru care aceasta îi poartă numele.

Din 2017, Sergio Mayer Mori formează un cuplu cu fotomodelul mexican Raquel Chavez, iar cei doi par foarte îndrăgostiți și postează adesea imagini cu ei pe rețelele de socializare.

După incidentul pe care fiul Barbarei Mori l-a avut cu fanii RBD, iubita acesteia a mărturisit că ea cunoștea grupul din 2004 și chiar îi plăcea nespus de mult.

“Chiar am văzut Rebelde, am fost la un concert de-al lor în Cancun, i-am iubit. Dar Sergio niciodată nu i-a urmărit, nu au fost genul lui și trebuie să-i fie respectată părerea. Astăzi el face parte din acest proiect pentru că este o mare oportunitate profesională.”, a declarat iubita lui Sergio Mayer Mori.

Sergio Mayer Mori și a devenit cunoscut ca și cântăreț și fotomodel. Cu toate acestea a jucat în câteva producții importante, printre care și “Viento en contra” în care apare alături de mama lui, Barbara Mori.

Citește și: