”Gata cu clasa zero! Zero regrete, începe vacanța de vară! Școala ca școala, dar prima vacanță mare nu se uită niciodată!”, a scris mândră Andra pe Instagram, unde a postat și o fotografie cu toți membrii familiei.

Mândru de fiul său este și Cătălin Măruță, care ține în mână diploma lui David.

fiul Andrei a terminat clasa zeroSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cât despre David și Eva, cei doi copii ai cuplului, aceștia sunt toți numai zâmbet. Fotografia vorbește de la sine despre armonia care domnește în familia Măruță. Și tocmai pentru că lucrurile merg așa de bine, Andra și Cătălin se gândesc să devină din nou părinți.

La finele anului trecut, Andra mărturisea: ”Ne gândim la asta, da. Dar vrem să mai crească Eva, să înceapă grădinița. Apoi vom vedea dacă mai suntem dispuși să o luăm de la capăt!”.

Iar șansele să o ia din nou de la capăt cu scutecele și biberoanele de lapte sunt mari, din moment ce David și Eva sunt doi copii cuminți, care nu pun părinților probleme. ”Pictează mobila prin casă, fac dezordine, dar astea sunt lucruri normale”, mărturisea tot Andra anul trecut.

O nouă sarcină ar fi încununarea perfectă a 10 ani de căsnicie, Andra și Cătălin căsătorindu-se în august 2008.

Foto: Instagram

Vezi și Andra a vorbit deschis despre probleme din căsnicie, despre bătaie și despre înșelat: „Eu cred că în dragoste orice este permis…”

Citește și: