Bucurie mare în familia Ancăi Țurcașiu și în inima acesteia! Băiatul artistei, Radu, și aleasa inimii lui, Andreea, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, în cadrul unei ceremonii minunate, la care au participat familiile tinerilor și prietenii apropiați.

La începutul lunii mai, Radu și Andreea au avut cununia civilă, iar Anca Țurcașiu a fost desigur alături de însurăței pentru a le ura noroc la început de drum în noua lor viață împreună.

Pentru Anca Țurcașiu, ziua de 3 septembrie, a fost un moment foarte special, care i-a umplut sufletul de o bucurie fără margini, căci Radu a îmbrăcat costumul de mire și și-a așteptat iubita la altar, pentru a fi cununați religios la biserica Sf. Elefterie, din Capitală.

Artista a împărtășit și pe rețelele de socializare imagini de colecție de le magicul eveniment. Anca a arătat de-a dreptul fabulos, întinerită într-o rochie roșie de lungime medie, asimetrică, care-i punea în evidență picioarele subțiri și tonifiate. Și a asortat vestimentația cu o pereche de sandale cu toc amețitor și accesorii supradimensionate.

mirii-si-soacra-mareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Rochia pe un umăr, de un roșu aprins, cu fronseu în talie și cu volan pe tivul inegal, i-au dat un aer boem și tineresc. Și, dacă la slujbă a purtat sandale înalte cu fundițe, la petrecere le-a schimbat cu o pereche de stiletto roșii.

Mireasa a radiat de fericire într-o rochie albă, diafană, de inspirație retro, cu voaletă, iar fiul artistei, Radu, a optat pentru un costum albastru închis bleumarin. Cei doi au fost mereu cu zâmbetul pe buze, extrem de fericiți și emoționați.

Anca Țurcașiu le-a transmis mirilor un mesaj superb, pe rețelele de socializare.

”Iubiții vieții mele! Ziua cea mare a sosit. Azi, în fața lui Dumnezeu și-au mărturisit dragostea. Am avut emoții foarte mari. Dar, sunt atât de fericită! Iubirea, bunătatea, pacea să vă însoțească mereu!!!», a scris artista extrem de emoționată pe rețelele de socializare.

Petrecerea a avut loc la Corbeanca, în Paradisul Verde, unde artista a trăit vreo 20 de ani, în apropiere de nașul ei de căsătorie, Cristian Țânțăreanu, care a și făcut oficiile de gazdă.

Vezi și Anca Țurcașiu NU vrea să devină bunică: „Dacă o să mi se pună copilul în brațe…”. Care este motivul pentru care actrița nu vrea nepoți

Citește și:

Raquel Welch a împlinit 82 de ani. Cum arată acum cea mai dorită femeie din lume

Monica Anghel, metoda „magică” prin care își îndeplinește dorințele: „Când realmente îmi doresc ceva, zic așa…”

mirii-si-soacra-mareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7