După ce și-a uimit fanii când le-a spus că a decis să se mute la Deva de aproape două săptămânii, un filmuleț cu Lidia Buble s-a viralizat pe internet.

Iubita lui Răzvan Simion și-a făcut bagajele și a plecat la părinți pentru a avea grijă de tatăl ei care se simte rău de peste două luni. Însă, Lidia nu și-a neglijat cariera și își promovează de la Deva noua melodie, „La Luna”. Mai mult, un filmuleț cu dansul ei, pe care artista l-a publicat pe Tik Tok s-a viralizat pe internet și toți fanii încearcă să-i învețe mișcările.

@lidiabubletok##laluna ##lalunachallenge ##fy ##duet ##fyp

♬ La Luna – Lidia Buble, Jay MALY, Costi

„Am venit să am grijă de ai mei, pentru că sunt amândoi trecuți de 65 de ani. Am venit să-I ajut și merg eu să le fac cumpărături. (…) Surorile mele sunt căsătorite, cu copii, sunt la casele lor și nu au când să vină. Mai e doar Lorena, doar că ea este mică, nu are nici 18 ani, are și școală online. Eu am mașină și mă mișc puțin mai repede. Nici nu se pune problema, mie îmi place foarte mult (n.r.- să am grijă de părinții mei). Îți dai seama că ei avut grija de noi, 11 copii, atâția ani de zile, acum măcar atâta să putem să facem și noi pentru ei. Și cred că tot nu e de ajuns să le răsplătesc măcar 1% pentru tot ce au făcut ei pentru noi, pentru cum ne-au crescut și ne-au îngrijit. Cu toate dragostea am venit și tata chiar mi-a zis că se simte mult mai bine de când am venit”, a declarat Lidia, în emisiunea Teo Show.

Frumoasa blondină a lansat melodia „La Luna” împreună cu Costi Ioniță și rapper-ul Jay Maly, fiind vorba de o piesă cu influențe latino și versuri în limba spaniolă, dedicată tuturor fanilor săi, mai ales celor cu „sangre caliente’.

Jay Maly este un rapper de succes din Cuba, care a devenit cunoscut prin piese ca „Dile a el”, „Dime” şi „Esta Noche”. A colaborat cu nume mari din zona reggaeton/latino precum Gente de Zona, Dorian Alvarez, El Chacal şi Keylor.

 

Citește și: