Deși erau doar doi adolescenți fără pic de experiență la acel moment în tainele actoriei, filmul de mare succes le-a deschis drumul la Hollywood. Au trecut 37 de ani de atunci, însă cei doi actori se bucură și astăzi de succes. Iată-i în galeria de mai jos cât de mult s-au schimbat Brooke Shields (52 de ani) şi Christopher Atkins (56 de ani) de-a lungul aniilor și ce spun despre filmările de la producția de succes.

Filmul „Laguna albastră” a făcut furori în anii '80. Cum arată actorii principali, după 37 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Filmările au avut loc în Fiji

Povestea de dragoste dintre Emmeline Lestrange şi Richard a cucerit imediat publicul, fiind urmărită cu sufletul la gură de oameni din întreaga lume. Christopher Atkins a povestit într-un interviu în emisiunea lui Oprah că era un licean care nu avea nici o experință în actorie când a obținut rolul lui Richard din „Laguna albastră”, despre care recunoaște și el că l-a transformat într-un adevărat star peste noapte. „Nu știam nimic despre filme”, povestește acesta, spunând că imediat după ce a fost ales, a plecat împreună cu echipa de filmare și partenera lui din film, Brooke Shields în Fiji pentru ca să înceapă treaba. „Condițiile din timpul filmărilor erau foarte rustice. Când am ajuns acolo, nu exista apă potabilă pe insulă și chiar nu era un loc în care ai putea să trăiești”, a mai spus acesta.

Citește și: Kate Middleton a făcut, în sfârșit, mult așteptul anunț. După micul prinț George și prințesa Charlotte urmează cel de-al treilea moștenitor

Actorul din „Laguna Albastră” recunoaște că s-a iubit cu Brooke Shields

Aktins a povestit că primele două săptămâni le-au petrecut trăind pe o barcă și încercând să intre în pielea personajelor. „Aveam 18 ani și Brooke Shields avea 14 ani, iar regizorul voia să ne simțim atrași unul de celălalt. El mi-a pus o poză cu ea în cabina mea de dormit de pe barcă când am ajuns acolo ca să încep să mă simt atras de ea(…)”, a mai spus acesta, precizând că în cele din urmă între ei chiar s-a înfiripat o idilă.

„ Eu și Broke am avut o relație romantică și inocentă la începutul filmărilor. A fost ceva foarte plăcut- eram prieteni foarte, foarte apropiați”, a mai spus el.
După lansarea filmului, Atkins a dezvăluit că nu mai putea să meargă pe nicăieri fără să fie asaltat de fani. „Adică eram mereu ciufulit, tras de cămasă, era ultimul lucru la care mă gândeam că mi se poate întâmpla vreodată”, își amintește el.

Citește și:Pink este o cântăreață celebră, dar și o mamă cu normă întreagă. Ea are singură grijă de copiii ei, dar ultima imagine publicată de artistă a isterizat internetul

Succesul din „Laguna albastră” le-a deschis multe uși la Hollywood

Cu toate acestea, recunoaște că succesul din acest film i-a deschis multe uși la Hollywood, obținând roluri importante în multe filme celebre, având la activ peste 60 de roluri în producţiile cinematografice de la Hollywood, precum „Fatal Charms”, „Proiect Cobra III/ Project Shadowchaser III” , „Angel Flight Dawn”, „Caved In”, „Spiritual Warriors”, „13th Child”, „Angajatul lunii/ The Employee of the Month”, „Tequila Express”, „Quigley” şi „True Legends Of The West”.

Broke Shields a publicat chiar acum trei zile o poză cu ea din filmul care a făcut-o celebră, „Laguna albastră”, care i-a bucurat nespus pe fani. „Una dintre cele mai frumoase actrițe din toate timpurile”, Ce mă bucură să văd asta, ești la fel de frumoasă și azi”, „Cel mai bun film. Mi-a marcat copilăria. Sunt fan absolut Brooke Shields. Noi toți ne doream să fim în locul tău și să ne pierdem pe insulă”, „Cea mai frumoasă femeie. Eu și prietenii mei am văzut Laguna Albastră în acea vară de nenumărate ori”, au scris fanii.

Citește și: S-au iubit 75 de ani și nu au vrut să trăiască nici o clipă unul fără celălalt. Au murit la patru minute distanță

Brooke Shields arată fabulos și la 52 de ani

Brooke și-a păstrat frumusețea din adolescentă și arată fabulos și la 52 de ani, după cum a apărat într-un pictorial pentru Calvin Klein în care apare în lenjerie intimă, demonstrând că vârsta este doar o cifră pentru ea, afișând o siluetă de invidiat.

Ea a recunoscut că singurul sport care o ajută să slăbească este cyclingul, dar pentru a-și tonifia mușchii face yoga.

Citește și: