Cei doi s-au cunoscut în 2009, în timp ce Tarantino se află în promovare în Israel  cu filmul său „Ticăloşi fără glorie/ Inglourious Basterds”. După mai multe despărțiri și împăcări, cei doi au decis în sfârșit să meargă la altar.

Daniela, în vârstă de 33 de ani, fiica celebrului cântăreț și compozitor israelian Tzvika Pick, a confirmat logodna pentru site-ul Ynet, precizând că „sunt foarte fericiți și entuziasmați”.

Logodna regizorului a fost anunţată şi printr-un mesaj publicat pe contul de Twitter al cinematografului New Beverly Cinema, deţinut de Quentin Tarantino.

Tarantino se va căsători pentru prima dată

Citește și: Kemal din „Dragoste infinită” și soția lui au fugit în Maldive pentru luna de miere. Iată primele imagini de pe insula paradis. Fahriye Evcen este superbă

Regizorul, ce a câștigat două premii Oscar, nu a fost niciodată căsătorit până acum, dedicându-se carierei sale,  declarând anul trecut că speră ca lumea să își amintească de el ca „cel mai mare regizor care a trăit vreodată”, dar și ca  un mare artist.

Printre filmele sale celebre se numără ”Pulp Fiction”, ”Jackie Brown”, cele două pelicule din seria ”Kill Bill”, ”Inglorious Basterds” şi ”Django Unchained”. Pe lângă cele două premii Oscar, Tarantino a mai câștigat  două Globuri de Aur, două premii BAFTA şi prestigiosul trofeu Palme d’Or la Festivalul de la Cannes.

Citeșe și: