”Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță”, a transmis postul într-un comunicat remis Libertatea pentru femei.

Nici Marcel Pavel, care era convins că are o răceală, nici Ozana Barabancea nu au făcut declarații. De altfel, până în acest moment, niciunul dintre cei care au participat la filmările îndrăgitei emisiuni nu a comentat subiectul. Lesne de presupus momentele de teamă prin care trec vedetele postului.

Citește și: