Cei doi, care sunt logodiți de anul trecut și urmează să facă nunta curând, se distrează de minune în doi. Rodriguez o sprijină pe J Lo în tot ce face, chiar și când vine vorba despre filmulețele amuzante pe care aceasta le postează pe rețelele de socializare.

Recent, cei doi s-au filmat împreună, el pozând cu ochelari de soare, ea dansând lasciv într-o rochie albă, mulată pe corp și cu spatele decupat, pe melodia ”Nonstop”, a lui Drake.

La un moment dat, are loc o schimbare neașteptată: Jennifer Lopez pozează cu ochelarii de soare, îmbrăcată în hainele iubitului ei, în timp ce acesta poartă rochia ei și dansează provocator.

E un clip amuzant, care arată și natura relației dintre cei doi, una jucăușă. Cei doi se distrează perfect împreună și probabil că asta îi ține uniți.

Cei doi și-au format o familie numeroasă, fiecare venind cu copii din căsniciile anterioare. Ea are o fată ți un băiat de 12 ani, din căsnicia cu Marc Anthony, iar el are, la rândul său, două fete.

Vezi și Gemenii lui Jennifer Lopez au împlinit 12 ani. Ce frumos a marcat J Lo momentul! Cum arată aceștia în prezent și ce poreclă haioasă au

Citește și: