Iar ce a ieșit, e superb! Se mândrește cu trei fete adorabile, una mai frumoasă decât alta. Două, Lola Rose, de 14 ani, și Sam, de 15 ani, sunt rezultate din căsătoria cu actorul Charlie Sheen, în timp ce Eloise Jonie, mezina de 8 ani și jumătate, e înfiată.

Fotografia, în care apar actrița Denise Richards, în vârstă de 48 de ani, împreună cu actualul soț, Aaron Phypers, de 47 de ani, și cele trei fiice, din care cea mică e în curs să fie adoptată de Phypers, înfățișează o familie fericită și a fost realizată la casa familiei din Malibu, California.

felicitarea de Craciun a famiilieiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Toată familia este îmbrăcată în topuri albe și jeanși, iar cuvintele care însoțesc felicitarea sunt ”pace”, ”iubire” și ”speranță”.

Este mai cu seamă lăudată frumusețea fiicei mari a actriței, Sam, care seamănă perfect cu mama ei. Toți internauții care au văzut fotografiile sunt convinși că fata va deveni model.

Denise Richards și Charlie Sheen au format unul dintre cele mai populare cupluri ale anilor 2000. În 2006, însă, au divorțat, de vină fiind mai ales viciile actorului din ”Doi bărbați și jumătate”. În 2011, Richards a adoptat-o pe Eloise ca părinte singur. Anul trecut, actrița și-a refăcut viața, căsătorindu-se din nou.

Vezi și L-a părăsit pe celebrul actor când era însărcinată în șase luni, dar acum l-a invitat la nuntă: ”Putea să vină cu o prostituată, nu mi-ar fi păsat”

Citește și: