Anunțul a fost făcut recent de Nicole Kidman(51 de ani)  în emisiunea lui Ellen DeGeneres, unde a povestit că micuțele, care par să moștenească pasiunea mamei lor pentru actorie, vor fi figurante în serial.

”Ele vor fi figurante în Big Little Lies. Nu am mai spus acest lucru nimănui până acum. Acum am gura mare”, a dezvăluit Kidman. Serialul „Big Little Lies” a fost foarte lăudat de critici și a atras atenția mai multor nume sonore de la Hollywood. Astfel, și actrița Meryl Streep a anunțat că se va alătura distribuției.

Nicole Kidman  si fetele eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Nicole Kidman vrea să devină din nou mamă

„Am avut noroc. Meryl a semnat fără ca măcar să citească scenariul. MI-a zis doar: vreau să fac parte dine chipă”, a spus Kidman.

Streep (69 de ani) va interpreta rolul Mary Louise Wright, soacra lui Nicole și mama personajului lui Alexander Skarsgard, Perry, care a pierit în timpul primului sezon.  Nicole Kidman îi dă viață personajului principal Celeste Wright, văduva lui Perry și mama celor doi copii ai lui, jucând rolul unei femei abuzate de soț. Noul sezon va avea premiera în 2019.

Copiii lui Kidman, pe care îi are cu soțul ei, Keith Urban, nu sunt singurele fețe noi din serial. Recent, actrița Meryl Streep a anunțat că se va alătura distribuției.

Sunday Rose (10 ani) și Faith Margaret (7 ani) sunt fiicele pe care Kidman le are cu soțul ei, artistul Ketih Urban. Nicole a devenit mamă pentru prima dată  în iulie 2008, când a născut-o pe Sunday Rose, iar Faith Margaret, a venit pe lume trei ani mai târziu cu ajutorul unei mame surogat. CU toate acestea, celebra actriță a mărturisit într-un interviu că își dorește să devină din nou mamă.

 

Citește și: