Katarina Dyer va putea fi văzută diseară, pe scena X Factor, ea fiind dăruită cu talentul de a cânta.

Tânăra de 21 de ani nu s-a lăsat doborâtă de moartea părinților ei, chiar dacă adimite că nu e simplu să fie singură pe lume la această vârstă.

”Mama și tatăl meu s-au combinat atât de perfect, n-am mai văzut la doi oameni o asemenea energie! Nimic nu s-ar putea compara cu sentimentul acela. Mama era foarte mult pe partea emoțională și Andrei era foarte amuzant, degajat, era într-un fel ce voiam și eu să fiu!

Eram o casă foarte energică, tot timpul se dădeau petreceri, veneau prieteni de-ai lui pictori, scriitori, a fost super plin de viață pânăîn ultimul moment.

Ce s-a întâmplat a fost spontan, așa cred că a vrut el, sincer, că el era un om puternic și cu mintea făcea foarte multe lucruri, iar dacă a simțit că asta e timpul, asta a fost”, a povestit Katarina.

katarina-dyer-x-factorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Rămasă recent și fătă mamă, aceasta povestește cum este cea care i-a dat viață și care i-a stat alături lui Andrei Gheorghe. ”A murit de cancer acum șapte luni, a dus-o patru ani, a fost foarte puternică, iar piesa pe care o voi cânta era preferata ei, mereu îmi cerea să i-o cânt, iar eu nu aveam chef. M-am gândit să o cânt, poate acum mă aude”, a mărturisit Katarina.

Vezi și A murit fosta soție a lui Andrei Gheorghe. Vestea tristă vine la aproape doi ani de la moartea  realizatorul de radio

Citește și:

A fost acuzat că nu îi pasă de fosta soție, Andreea Bălan, care trece prin clipe grele, la spital. George Burcea spune cum stau în realitate lucrurile

În al nouălea cer de fericire! Gina Pistol a arătat ecografia bebelușului ei: Mesajul emoționant ce însoțește fotografia