Bindi Irwin, fiica celebrului Vânător de crocodili, Steve Irwin, s-a măritat în mare secret cu logodnicul ei, Chandler Powell, chiar cu câteva ore înainte ca țara sa să intre în carantină și să se interzică nunțile.

Tânăra în vârstă de 21 de ani a îmbrăcat o rochie lungă, albă, dar nu a postat prea multe fotografii pe rețelele de socializare.

Nunta a avut loc în grăzina zoologică deschisă de tatăl ei și la ea nu au participat și invitați: doar familiile celor doi, în formulă restrânsă.

Bindi, in rochia de mireasa

Ea și logodnicul ei, care îi împărtășește iubirea pentru natură și animale și îi e prieten de mulți ani, plănuiau nunta încă de anul trecut, din iulie. Atunci, chiar de ziua ei, Bindi a fost cerută de soție, primind un inel cu diamant.

in copilarie, alaturi de celebrul ei tataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

 Fratele ei, Robert, bucățică ruptă din tatăl ei, a fost cel care a dus-o la altar. Cei doi și-au pierdut părintele în 2006, când o pisică de mare l-a înțepat.

Bindi și Chandler, care se cunosc de 7 ani și se iubesc de 6, au decis să grăbească nunta, din moment ce de azi nu mai sunt permise nunțile cu mai mult de cinci persoane: mirii, preotul și doi martori.

Nu se știe câți oameni au participat la nunta sa, imaginile aeriene arătând cel puțin 7 persoane.

Vezi și Fiul Vânătorului de crocodili a împlinit 16 ani. Cum s-a transformat în copia la indigo a tatălui său

Citește și: