„Am avut momente în care am visat-o sau am simțit că este lângă mine. Am visat-o că tot are grija mea. O simt pe Stela. (…)  Îmi pare rău că nu am apucat să stăm mai mult timp împreună. Asta ar fi regretul meu”, a mărturisit Doina Maximilian, fiica adoptivă a regretatei artiste Stela Popescu!

„Până la 13 am fost a nimănui, iar la 13 ani am cunoscut doi oameni care mi-au spus: Doina, acum ești a noastră și din clipa aia așa am simțit”, a declarat Doina.

„Dacă ea nu mai e, este  pentru faptul că nu a mai putut și nu a mai vrut. Pentru o persoană atât de fabuloasă ca ea, dacă ea s-a decis că nu mai pot și atunci nu mai contează, a plecat cum a plecat. Pentru că obosise, la un moment dat. Noi știam, cei apropiați știam. Am știut că îi este greu. Ea nu ar fi vrut pentru nimic în lume să moară, dar noi care am fost alături de ea în ultimele câteva luni simțeam că i-a fost greu. Începuse să meargă greu”, a mai spus Doina.

Citește și: Abia a născut și deja e aspru criticată. Gestul Adelinei Pestrițu care i-a revoltat pe fani

Stela Popescu începuse să meargă greu

„Nu a spus și nu ar fi spus nimănui că nu se simțea bine. Dacă o întreba cineva cum e, cum se simte, spunea: N-am nimic, sunt bine(…) De câteva luni, începuse să-i fie greu. Dădea semne că îi era greu și totul a plecat de la picioare. A început să meargă greu. I-a fost greu și deja a fost pentru ea o problemă, îi era greu să se ridice de pe scaun și să meargă la frigider. A început să fie pentru ea o problemă și lucrurile s-au amplificat”, își amintește aceasta.

„I-am luat toate lucrurile la mână și le-am pus într-o ordine ca ce să fac cu ele să fac bine. De acum o să mă ocupă să le dau. (…) Deocamdată nu sunt pregătită să iau o decizie legată de bunurile Stelei Popescu”, a mărturisit fiica Stelei Popescu.

Actriţa Stela Popescu(82 de ani) a murit pe 23 noiembrie 2017, la domiciliul ei. Apelul la 112 a fost făcut de fiica sa adoptivă, care a găsit-o prăbușită în casă. Suferise un stop cardiorespirator, ca urmare a unui accident vascular cerebral. Echipajul SMURD a constatat decesul Stelei Popescu la puțin timp dupa ce a ajuns la fața locului.

Citește și: