În 2006, Salma Hayek l-a cunoscut pe omul de afaceri Francois-Henri Pinault, iar în 2007, actrița mexicană a adus-o pe lume pe Valentina Paloma. Vedeta și miliardarul francez s-au cununat civil de Valentine’s Day, în 2009, în Paris. În luna aprilie a aceluiași an au avut o nuntă ca-n basme, în prezența celor dragi, în Veneția.

Viața Salmei Hayek a căpătat noi dimensiuni după ce a devenit mamă. La șase luni de la acel moment, a oferit un interviu despre noua ei viață, pentru People. „Am doar o fiică, iar asta a fost cea mai incredibilă experiență de care am avut parte în viața mea. Și am făcut multe. Sunt sigură că sunt multe femei care spun: ‘Doamne, ce viață frumoasă, poate să facă și asta, și asta’. Dar nu este nimic din tot ceea ce am făcut la fel de minunat cu a avea un copil”.

În mare parte, până acum, fiica Salmei Hayek a stat departe de ochii marelui public. Vedeta a preferat să posteze rareori câte o imagine cu ea pe rețelele sociale. Iată că în ultimul an, adolescenta de 15 ani a pășit de mai multe ori pe covorul roșu, inclusiv la Oscar 2023, când a fost la fel de elegantă și de bine pusă la punct ca celebra ei mamă.

Anul trecut, în luna septembrie, când fata a împlinit 15 ani, mama ei a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale. „Valentina, ești totul pentru mine, mulțumesc că ne luminezi viețile cu forța spiritului tău minunat. Este un privilegiu să-ți fiu mamă. Te iubesc din toată inima mea”.

Salma Hayek a devenit mamă la 41 de ani

Salma Hayek a devenit mamă destul de târziu, la 41 de ani, dar ține pasul cu fiica ei adolescentă. În 2015, într-un interviu pentru People, actrița spunea că s-a gândit, la un moment dat, că nu va avea șansa să aibă un copil. „Am născut târziu. Am crezut că nu voi fi capabilă să fac asta și a fost un lucru important pentru mine”. După nașterea Valentinei, Hayek a luat o pauză de la lumea filmului, dar revenirea la Hollywood a fost importantă atât pentru propria persoană, cât și pentru exemplul pe care a vrut să-l dea fiicei sale. „E important pentru copii să înțeleagă cu sunt cei mai importanți, dar că nu totul este doar despre ei. Le dai un exemplu că ești și propria persoană și că trebuie să continui să te dezvolți în domeniul în care activezi.”

Valentina Paloma Pinault vrea să calce pe urmele celebrei ei mame

În mai 2022, Salma Hayek și Valentina au pozat pentru prima dată împreună pe coperta unei reviste. Au ales Vogue Mexico pentru a-și expune relația frumoasă și pentru „a da din casă” detalii din viața lor de familie. La acel moment, fiica actriței a mărturisit că vrea să-i calce pe urme.

„Vreau mai multe lucruri, dar mereu mă învârt între patru lucruri. Mi-ar plăcea să fiu actriță și apoi regizoare, pentru că asta face sens în capul meu. De asemenea, cred că ar fi mai greu să fiu direct regizoare dacă nu aș avea experiența din cealaltă parte a ecranului, care m-ar putea ajuta în regie„, a declarat fiica Salmei Hayek.

Valentina Paloma Pinaut iubește fotografia și vorbește trei limbi

De multe ori, Valentina ține în poșetă o cameră foto compactă. Ia cursuri de fotografie la școală și îi place să-și pozeze prietenii.

De mică, fata a crescut într-un mediu în care se vorbeau spaniola mamei, franceza tatălui și engleza, așa că acum, Valentina este fluentă în toate trei.

Salma Hayek și fiica eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Fiica Salmei Hayek ține cel puțin trei parfumuri în poșetă

Valentina a moștenit cochetăria mamei. Adolescenta ține mereu în poșetă cel puțin trei parfumuri, fiecare asociat câte unei ocazii. Printre ele este și unul cu care își dă când merge cu părinții ei în locuri și ștaif și pe care l-a cumpărat din propriii bani.

De asemenea, iubește moda și produsele de make-up. Dintre toate, nu iese din casă fără ruj pe buze și fără să aibă genele întoarse.

„Iubesc machiajul, am multe produse, dar nu le folosesc pentru că vreau să fiu foarte frumoasă sau pentru a-mi ascunde imperfecțiunile. Câteodată nu vreau să aplic corector pentru că mi se pare că cearcănele adaugă ceva aparte. Îmi place să port machiaj în multe culori, îmi place să explorez”, a declarat fiica Salmei Hayek. Mai mult, ea îi oferă trucuri de machiaj mamei sale, iar în schimb are acces la garderoba bogată a acesteia, din care împrumută deseori accesorii și haine.

Valentina a purtat o rochie din garderoba mamei la Oscar 2023

Salma Hayek și fiica ei
Salma Hayek și fiica ei, Valentina Paloma Pinault, la premiile Oscar 2023. Foto: Profimedia

La premiile Oscar din acest an, Valentina Paloma Pinault a fost invitata mamei sale. Adolescenta a bifat cea mai elegantă apariție a ei și a pășit cu încredere pe covorul roșu. Și-a vopsit părul blond, l-a avut coafat în bucle à la vechiul Hollywood și a purtat o rochie din garderoba mamei sale, pe care celebra actriță a îmbrăcat-o în 1997, la un bal.

Valentina a asortat rochia roșie, fără bretele, cu o poșetă argintie și un colier subțire la fel de strălucitor.

Cine este Francois-Henri Pinault, soțul Salmei Hayek și tatăl Valentinei Paloma

Salma Hayek, soțul și fiica lor
Salma Hayek, soțul și fiica lor, în 2021. Foto: Profimedia

Salma Hayek este căsătorită de 14 ani cu francezul Francois-Henri Pinault, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, cu o avere de câteva zeci de miliarde de dolari. Actrița și afaceristul sunt împreună din 2006.

Familia Pinault deține un imperiu în lumea modei de lux. Când Francois-Henri era mic, tatăl acestuia a pus bazele unei afaceri cu cherestea și alte materiale de construcție, iar în 1999, compania a cumpărat 42% din grupul Gucci. În cele din urmă, afacerea a devenit compania de produse de lux Kering, care astăzi deține unele dintre cele mai cunoscute mărci din lumea modei, precum Gucci, Balenciaga sau Saint Laurent.

Soțul Salmei a absolvit una dintre cele mai prestigioase școli de business din Europa, HEC Paris, iar pe când avea 40 de ani, a devenit CEO-ul companiei, rol preluat de la tatăl său.

Francois-Henri Pinault deține și alte afaceri, find, printre altele și proprietarul unei echipe de fotbal, FC Stade Rennais, cunoscută ca Rennes, ce joacă în Ligue 1.

Pe lângă fiica pe care o are cu Salma Hayek. Pinault mai are trei copii: doi din prima căsnicie, care s-a încheiat în 2004, și un fiul alături de modelul Linda Evangelista, cu care a avut o relație înainte de a o cunoaște pe Salma.

Citește și: Salma Hayek, Penelope Cruz și Nicole Kidman, superbe la 50 de ani, pe covorul roșu de la Met Gala 2023. Au făcut senzație cu ținutele și prospețimea lor

Citește și: Salma Hayek a publicat o imagine rară cu familia ei și a iscat imediat controverse. Cum arată fratele ei?

Citește și: Bunicuțul Eros Ramazzotti. Solistul, imagine duioasă cu fosta soție și primul lor nepot. Toată lumea îi vrea din nou împreună