Vara aceasta a fost cu mari emoții pentru Raluca Moianu. Fiica sa, Mara Ilinca, a susținut examenul de maturitate cu brio. Vedeta este tare mândră de puștoaică, având în vedere că o crește singură după moartea soțului, medicul stomatolog și comentator sportiv de snooker Marius Ancuța, care a murit în 2018.

Mara nu doar că a intrat cu brio la facultate, dar, deși e primul an, s-a angajat deja la un birou notarial.

“Mara este acum studentă la Universitatea București, la Facultatea de Drept a dat. Așa a vrut ea, așa am făcut. S-a integrat rapid, foarte repede. Are niște colegi de an foarte buni cu care se înțelege bine.

Plus că pe lângă facultate mai și lucrează, cu jumătate de normă, la un notariat, ca notar din luna august, din vara aceasta. Trebuie să prindă experiență ca după ce termină facultatea să poată să își găsească ușor de lucru.

Are timp de toate… și de facultate și de muncă și de viață personală, pentru că este o fată foarte bine organizată. Îmi organizează până și programul meu, nu ai treabă cu ea! Chiar este foarte organizată”, a declarat Raluca Moianu pentru Click!, vizibil mândră de fata ei.

Raluca Moianu și fiica eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Fiica Ralucăi Moianu nu vrea pe sticlă

Tânăra nu a fost deloc atrasă de lumea care a făcut-o celebră pe mama ei. Jurnalismul nu e pentru ea. Cu picioarele pe pământ și cu pasiuni clar conturate, tânăra vrea să devină magistrat.

„Mara își dorește să ajungă magistrat, dar eu vreau să ajungă notar mai degrabă, pentru a avea o viață mai liniștită. Ce își dorește ea este multă bătaie de cap, procese peste procese și tot așa”, declara recent pentru aceeași sursă Raluca Moianu.

La începutul acestui an, tot Raluca Moianu spunea despre fiica ei că, spre deosebire de alți tineri de aceeași vârstă, Mara nu vrea să plece din țară: ”Nu vrea să plece din țară, zice că e nevoie de tineri și, aici, acasă. Așa că am noroc că vrea să rămână lângă mama ei ”.

Ce șansă a refuzat fiica Ralucăi Moianu

De asemenea, Raluca Moianu a dezvăluit că fiica sa a avut, printre altele, șansa de a deveni imaginea unui brand de bijuterii, dar nu a fost interesată de această oportunitate la care alte tinere de vârsta ei pot doar să viseze.

„Au fost solicitări, cel mai recent pentru un brand de bijuterii, dar nu își dorește contracte de imagine.

Media nu o interesează, am fost invitată cu ea în emisiuni, a fost o dată, dar nu se simte atrasă. Nici de radio. Va merge pe drumul ei, cu Facultatea de Drept”, a mai spus Raluca Moianu.

Decizia pe care a luat-o fiica Ralucăi Moianu. Și-a planificat deja viața: „E foarte organizată”. A refuzat oferte care ar fi fost mană cerească pentru alte tinere!

Raluca Moianu, despre moartea soțului și o nouă căsătorie

Raluca Moianu și-a crescut singură fiica de când aceasta era adolescentă, după ce soțul ei, Marius Ancuța, a trecut în neființă, în 2018.

Raluca Moianu, despre viața de mamă singură cu o fiică de 17 ani: „Preadolescența nu a fost ușoară, a fost complicată”. Mara a luat o decizie importantă pentru viitorul ei

Vorbesc despre el, povestim despre el, îmi aduc aminte despre el. E prezent în viețile noastre. Și dacă mâine m-aș căsători, el rămâne prezent în viața mea.

Am obiectele, diplomele, cupele lui ,e tatăl fiicei mele. Nu e ceva ce trece, face parte din viața noastră, nu e ceva ce se șterge cu buretele, nu ar fi normal. El e prezent în viețile noastre și va rămâne mereu.

Noi am avut o frumoasă poveste de iubire, am divorțat în condițiile cele mai civilizate, ne-am împăcat când nu se mai aștepta nimeni să ne împăcăm și eu am fost lângă el până în ultimul moment. A murit acasă, la mine în brațe. Asta este povestea noastră, astea nu trec niciodată”povestea vedeta în urmă cu ceva vreme.

Despre fiica lor, iată ce spune omul de televiziune. Deja știe ce fel de iubit va avea aceasta: Au fost niște ani grei. Este fata tatălui ei. E sportivă și hotărâtă, exact cum era tati.

Suferința te face să te maturizezi prematur, viața așa a fost. Ea mi-a zis că băiatul cu care o să iasă o să fie un tip care o să semene cu taică-su, pentru că e clar că o să simtă nevoia să umple acel gol. E un gol acolo despre care nu a dorit să vorbească prea mult. E o fată foarte puternică, nu a fost nevoie să meargă la psiholog, nu a vrut, a zis că tot ce are de vorbit vorbește cu mine. Suntem prietene, dar până la o limită.

Nu știm ce ni se întâmplă mâine, este nevoie să privim viața cu bucurie în fiecare zi, să ne amintim de cei dragi și să folosim ceea ce ne-au învățat cei care nu mai sunt.

Eu m-am înecat în muncă, mi-a prins foarte bine. Am vreo șapte job-uri, part-time. Predau la universitate, țin cursuri la public-speaking, lucrez ca și consultant de imagine, facem comunicare de top, dau voce unor personaje.

Îmi pare rău că Mara crește fără tată, dar asta e viața. Unoeri, Dumnezeu știe de ce face lucrurile așa, nu aveam nicio explicație, trebuie doar să le acceptăm, pentru că altfel nu putem privi cu bucurie ziua următoare.

El rămâne cu noi. Acum pot să vorbesc despre el mai ușor ca înainte. Nu mă mai bușește plânsul în secunda următoare, la cimitir nu mă pot abține, dar în emisiuni nu mai plâng”, a mai spus fosta prezentatoare TV.

Vezi și Raluca Moianu, o mamă mândră. Fiica ei a obținut locul 3 la Miss Boboc. Cât e de frumoasă! dar și Fiica Ralucăi Moianu, o splendoare la 18 ani. Mara a intrat în febra Bacalaureatului și și-a ales o facultate grea

Citește și:

Mama Andreei Raicu a împlinit 84 de ani: ”Sunt norocoasă! Cel mai mare cadou pe care mi-l face zilnic”

Irina Rimes, detalii despre cele trei nunți! De ce trei și unde vor avea loc