Raluca Moianu, fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă!” de la TVR, a dezvăluit ce decizie a luat fiica ei în privința viitoarei sale profesii. Tânăra și-a planificat deja viața și a refuzat oportunități la care alte fete pot doar să viseze. N-are însă niciun regret, pentru că știe exact cum va arăta viitorul ei.

Mara Ilinca a absolvit Liceul Ion Luca Caragiale, din București, iar după BAC vrea să se înscrie la Facultatea de Drept.

„Fiica mea cred că nu o să întâmpine probleme la examenele ce vor veni. Ea fiind profil mate – info, trebuie să treacă prin cele trei examene scrise: matematică, română și biologie. A învăţat în ultimele luni cu conștiinciozitate și am încredere în ea, deși e doar un examen și notele sunt confidențiale, mi-a spus că își dorește să ia note mari.

Din respect pentru profesoara de matematică și pentru diriginta ei, profesoara de limba română. Pare că e stăpână pe situație, dar știu că are emoții. Este un lucru normal. Eu nu pun presiune pe ea, o îndemn să mai facă și câte o pauză de la învățat, să iasă, să se plimbe un pic, pentru că învață până târziu, dar nu stă toată noaptea. Examenele vor fi dimineața, așa că e bine să fie adaptată orelor de studiu, în așa fel încât dimineața să aibă mintea limpede”, a declarat Raluca Moianu pentru Click!

fiica-raluca-moianuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ce facultate vrea să urmeze fiica Ralucăi Moianu

Deși mama ei face parte din generația de aur a vedetelor de televiziune, emisiunea „Iartă-mă” fiind și azi un reper pentru audiențe, Mara nu vrea o carieră în mass media, ci în avocatură sau magistratură.

„Mara nu vrea să urmeze o carieră în jurnalism. O să aplice pentru Facultatea de Drept. Își dorește să ajungă magistrat, dar eu vreau să ajungă notar mai degrabă, pentru a avea o viață mai liniștită. Ce își dorește ea este multă bătaie de cap, procese peste procese și tot așa.

Ea este profil de mate-info și de vreo doi ani îi zic că specializarea facultății unde vrea ea să aplice este puțin diferită și să schimbe. Însă, ea nici nu a vrut să audă. Mi-a spus că se descurcă indiferent de situație. Pentru examenele de la Bac am puține emoții, nu prea mari! Am încredere în ea! În ultimul an ea a învățat foarte mult și știu că nu o să fie probleme la examene. Nu sunt o mamă stresată”, a mai spus Raluca Moianu pentru Click!

Mara, care a împlinit 18 ani, este de o frumusețe rară și este combinația perfectă între părinții ei. A moștenit blândețea ambilor părinți, dar și ochii pătrunzător de albaștri ai tatălui ei, regretatul Marius Ancuța.

În iulie 2018, Marius Ancuţa, comentator EuroSport specializat în snooker, fost soţ al Ralucăi Moianu, s-a stins din viaţă la doar 50 de ani după ce a pierdut lupta cu o boală necruţătoare. Raluca Moianu și Marius Ancuța au fost căsătoriți timp de 15 ani, însă au decis să meargă pe drumuri diferite. Cei doi au divorțat în anul 2013.

Citește și: Raluca Moianu, o mamă mândră. Fiica ei a obținut locul 3 la Miss Boboc. Cât e de frumoasă!

Citește și: Vedetele și copiii lor, cele mai emoționante imagini de la absolvire, serbări, banchete. Cum s-au îmbrăcat mămicile VIP pentru „ultimul clopoțel”