Au trecut patru ani de când Raluca Moianu l-a pierdut pe bărbatul cu care are un copil, regretatul Marius Ancuța, de care a divorțat în 2013. Spune că nu și-a refăcut viața, că s-a înnecat în muncă, iar timpul liber și-l ddedică în totalitate fiicei ei, Mara, acum ajunsă la vârsta adolescenței. Tânăra este de o frumusețe rară și este combinația perfectă între părinții ei. A moștenit blândețea ambilor părinți, dar și ochii pătrunzător de albaștri ai tatălui ei.

Fiica Ralucăi Moianu, o splendoare, la 17 ani!

Într-un interviu recent pentru revista OK! România, Raluca Moianu vorbește despre cum e să fii mamă de adolescentă. „Mara e foarte frumoasă. E deja mai înaltă decât mine, are alură de model. Seamănă mai mult cu tatăl ei. E sportivă, îi place să meargă la meciuri – m-a dus şi pe mine! –, a făcut balet… Şi câte emoţii am avut atunci când am văzut-o dansând la Brighton, la unul dintre concursuri! Anul trecut voia să facă Medicina. Acum vrea să facă Dreptul”, declară Raluca pentru okmagazine.ro.

raluca-moianu_01SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Întrebată ce e cel mai greu de gestionat în relația cu Mara, vedeta spune că temperamentul firesc vârstei. „Momentele în care reacţionează furtunos. Normal, doar e adolescentă, nu am cum să mă înţeleg cu ea tot timpul. Din fericire, am învăţat să trec peste momentele astea cu umor”. Mara nu a moștenit pasiunea pentru televiziune a mamei ei și nu îi place să apară în lumina reflectoarelor. „Nu, deloc, mai ales după moartea tatălui ei. Deja sunt patru ani de atunci. Acum reuşim să vorbim despre tati şi el rămâne în continuare în viaţa noastră”, mai spune Raluca pentru sursa citată.

În iulie 2018, Marius Ancuţa, comentator EuroSport specializat în snooker, fost soţ al Ralucăi Moianu, s-a stins din viaţă la doar 50 de ani după ce a pierdut lupta cu o boală necruţătoare. Raluca Moianu și Marius Ancuța au fost căsătoriți timp de 15 ani, însă au decis să meargă pe drumuri diferite. Cei doi au divorțat în anul 2013.

Citește și: Raluca Moianu, o mamă mândră. Fiica ei a obținut locul 3 la Miss Boboc. Cât e de frumoasă!

Citește și: Fostul soț al Ralucăi Moianu a murit la vârsta de 50 de ani. Suferea de o boală gravă