Ceremonia a fost însă amânată, nefiind anunțată o dată. Charlotte este însărcinată, ea urmând să nască în august. Cel mai probabil nunta va avea loc după ce va aduce pe lume copilul.

Charlotte, de 31 de ani, și Dimitri, de 36, vor avea parte de o nuntă în Monaco, după care va urma o petrecere grandioasă pe insula Pantelleria, unde mama lui Dimitri, actrița Carole Bouquet, deține o vilă superbă și o podgorie.

Familia regală se mărește văzând cu ochii

În familia regală din Monaco e o perioadă extrem de fericită. Fratele mai mare al lui Charlotte, Andrea Casiraghi, și soția lui, Tatiana Santo Domingo, tocmai au devenit părinții celui de-al treilea copil al lor, Max Rainier, născut în aprilie, iar fratele mai mic, Pierre Casiraghi, și soția lui, Beatrice Borromeo, vor deveni, săptămânile acestea, părinții celui de-al doilea copil al lor.

Zvonuri despre sarcina lui Charlotte au apărut prima oară în martie. La o gală oficială, fiica prințesei a reușit însă să ascundă sarcina într-o rochie Dior foarte bine aleasă. A apărut atunci în premieră cu un inel cu diamante, despre care tabloidele au bănuit că era unul de logodnă.

Mirii au fiecare câte un copil

Atât Charlotte, cât și Dimitri sunt deja părinți din relații anterioare. Charlotte are un băiat de patru ani, Raphael, cu fostul iubit, Gad Elmaleh. Cei doi nu mai formează un cuplu din 2016, dar au păstrat o relație apropiată, ”de familie”, după cum s-a exprimat comediantul.

În ceea ce-l privește pe Dimitri, acesta are o fetiță, Darya, cu fosta soție, Masha Novoselova.

Charlotte și Dimitri au o relație de anul trecut. De atunci, au călătorit în toată lumea, afișându-se împreună la New York, în Italia, Jamaica și nu numai.

Citește și: